Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Google Abla'ya sor!
        1

        ABD New York'lu Sean Peter Drohon adlı 24 yaşındaki adam, eski aşkları konusunda içini dökebileceği bir Google elektronik tablosu oluşturdu.

        2

        Sevgililer Günü için oluşturduğu projesi, yüzlerce insan tarafından ilgi gördü, mesaj yağmuru yaşandı.

        3

        Sadece iki gün içinde, neredeyse 400 kişi duygusal mesajlarını anonim olarak gönderdi, yabancılar birbirlerine yanıt verip, tavsiyeler paylaştılar.

        4

        Princeton Üniversitesi'nde üniversite kabul danışmanı olarak çalışan genç adam, "Sevgililer Günü'ydü, bu insanlar için karmaşık bir zaman dilimi. Bu yüzden insanların üzüntülerini ya da mutluluklarını paylaşabilecekleri bir yer hazırladığım için çok mutluyum" diyerek memnuniyetini belirtiyor.

        5

        Bir arkadaşıyla konuşurken bir anda bu fikri ayak üstü geliştirdiğini söyleyen Sean, tabloyu telefonundan oluşturmuş. Tablo kısa sürede yabancıların dikkatini çekmiş ve insanlar tabloda sütun ekleme gibi düzenlemeler yapmışlar.

        6

        İnsanların eski sevgililerine söylemek istediklerini paylaştıkları tabloda, her türlü mesaj bulunuyor. İşte o mesajlardan bazıları:

        "Bence sen biseksüelsin, keşke bana daha dürüst olabilseydin."

        10

        "Senin evini, köpeğini, birlikte hayatımızı özlüyorum. Senin mutlu olduğunu bilmek beni mutlu ediyor, senin için en iyisini diliyorum. Bana ihtiyacın olduğunda yanında olacağım. Seni seviyorum."

        11

        Aralarda komik ve tuhaf mesajlar da yer alıyor. Örneğin şikayetçi bir eski aşık isyan ediyor "Lütfen annene artık bir daha beraber olmayacağımızı söyler misin? Belki bu sayede bana mesaj atmaktan vazgeçer artık."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ