Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 20-26 Şubat 2017 haftalık gezegen hareketleri

        Haftaya dış ortamlara bağlı işlerimizle başlıyoruz. Değişik yerler ve ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Gezmek, dolaşmak, fikir üretmek, bilgi alışverişinde bulunmak, farklı konuları deneyimlemek, felsefe ve dini konuları konuşmak için bu Pazartesi uygun şartları ve koşulları sağlayabiliriz.

        Salı ve Perşembe günleri iş görüşmelerimiz, toplantılarımız ve kuracağımız bağlantılar açısından oldukça keyifli ve etkili günler. Özellikle Salı günü kendimizi geliştirebilir, büyük resmi görebilir, küçük ayrıntılar yerine hayatı daha geniş açıdan algılayabiliriz.

        Tekliflere, güzel fırsatlara açık birgün. Ayrıca fikirlerimizde ve düşüncelerimizde farklı, değişik olan bize daha cazip görünebilir.

        Çarşamba günü girişimlerimizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşma ihtimalimize karşı dikkatli olalım.

        REKLAM

        Güç çekişmeleri, anlaşmazlıklar, gruplar ve bireysellik arasında sorunlar oluşabilir. Çevremize karşı acımasız olmamaya veya başkalarının acımasızlığına kurban olmamaya dikkat etmemiz gerekebilir. Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak duralım.

        Bu haftanın en önemli olayı Pazar günü saat 17:58’te Balık burcunda oluşan Halkalı Güneş Tutulması. Bu senenin ilk güneş tutulmasında değişken etkiler devrede olacak.

        Uranüs- Mars ın birleşimiyle beklenmedik olaylara, sert çıkışlara açık olacağız. Güneş tutulmasıyla ilgili yazımı birkaç gün içinde sizlerle paylaşacağım.

        Şimdiden herkese hayırlı, keyifli, bolluklu, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ