Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (21 Şubat 2017)

        Bugün iş görüşmelerimiz, toplantılarımız ve kuracağımız bağlantılar açısından oldukça keyifli olabilir. Kendimizi geliştirebilir, küçük ayrıntılar yerine hayatı daha geniş açıdan algılayabiliriz. Tekliflere ve güzel fırsatlara açık bir gün olacak. Fikirlerimizde ve düşüncelerimizde farklı olan bize daha cazip görünebilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızda değişik konuların, farklı konuşmaların ve görüşmelerin üzerine eğilebilirsiniz. Bugün, iş hayatınızda ortaklaşa adımlar atmak isteyebilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınızda ve iş alanlarınızda çok özel teklifler karşınıza gelebilir. Bu fırsatları etkili bir şekilde kullanın. Değişik yaklaşımlar iş hayatınızda ön plana çıkmanızı sağlayacak.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda şanslısınız. Eğitimsel konulardaki gelişmeler sizi çok mutlu edebilir. Sanata dayalı bir işiniz varsa önemli bir teklif karşınıza gelebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi anlamda pek bağımsız hareket edemeyeceksiniz. İş alanlarınızda farklı parasal destekler içine girebilirsiniz. Bugün, parasal paylaşımlar gündeminizde olabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal yönlerinizi, dış ortamlara bağlı işlerinizde gösterebilirsiniz. İletişimsel konularda güzel destekleriniz var. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir iş teklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. İş yaptığınız insanlarla ortak parasal konularda değişik alternatiflerle karşılaşmanız söz konusu olabilir

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda özel bir teklifle turnayı gözünden vuracaksınız. Bir ilişkiniz varsa sevdiğiniz kişiyle aşkınızı tazeleyebilirsiniz. Farklı olan her şeye bu hafta hayatınızda yer açmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda mutluluğu tadabilirsiniz. Ev hayatınızda beklenmedik bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak, aile büyüklerinizle bir arada olmak önem kazanabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel işlerinizde sosyal çevrenizden gelecek teklifler hayatınıza mutluluk katabilir. Öğrenmeyi seveceksiniz. Aşk hayatınızda farklı planlar gününüzü renklendirebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde emin ve güzel adımlarla ilerleyecek, hayatın size sunduklarına minnet duyacaksınız. Parasal işlerinizde şanslı açılımlar var. Bunları mutlaka değerlendirmelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı yaklaşımlarınızla işlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğitime dayalı konularda hayat sizi destekleyecek. İyimserliğinizle her işin altından rahatlıkla kalkacaksınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapmanız gereken bir toplantı gerçekleşebilir. Şanslı etkileriniz var ama kafanızı tam olarak toparlamış değilsiniz. Paraya dayalı beklenmedik konuşmalar içine girebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ