Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (24 Şubat 2017)

        Bugün ve yarın Ay, Kova burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak ve cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak için de uygun günlerdeyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevreniz hareketlenmeye başlayacak. Ağır çalışma gerektiren etkili işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda para konusunda tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Aktif bir gün sizi bekliyor. İş alanlarınız devreye girecek. Özellikle ortaklı işlerinizde yabancı insanlardan alacağınız destekler olacak. Göz önünde olmak özel hayatınızda sizi biraz zorlayabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarınız giderek daha da aktif olmaya başlıyor. Seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devreye girebilir. Bugün, iş alanlarınızdaki sorumluluklarınızın parasal olarak karşılığını alabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınızdaki ağır sorumluluklarınız için sevdiğiniz insandan güçlü destekler göreceksiniz. Danışmanlıklardan ve başka insanların tavsiyelerinden büyük fayda sağlayabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki işlerinizi etkili bir biçimde organize edebileceksiniz. Gün içinde özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Duygusal olarak kendinizi güçlü tutmaya gayret etmelisiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken günlük işlerinizin peşinden koşabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluklarınız kendi başınıza hareket etmenize engel olabilir. Biraz da kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konularda maddi sorumluluklarınızla hareket edebilirsiniz. Eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminiz veya aşk hayatınızın detayları öne çıkmaya başlayacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ailenize ve ev hayatınıza yöneleceksiniz. Ortaya koyacağınız güçlü iletişiminizle yapmak istediğiniz işleriniz için rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Hemen demoralize olmamaya çalışın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle olan iletişiminiz öne çıkmaya başlayacak. Duyacağınız veya yaşayacağınız bazı olaylar enerjinizi, sizi aşağıya çekebilir. İyimserliğinizi bir kenara bırakmadan hareket edin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulara odaklı olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki ağır işlerinizin ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek için gereken gücü kendinizde bulabilirsiniz. Sakinliğe ihtiyacınız olabilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınızda sorumluluklarınızı etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Halletmeniz gereken sosyal işleriniz, gününüzü istediğiniz gibi geçirmeniz konusunda sizi biraz zorlayabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki insanlar, geleceğinize yönelik sorumluluklarınız konusunda sizi destekleyecek. Arkadaşlarınızdan istediğiniz yardımı alacaksınız. Bugün, geçmişe odaklı olabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ