Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (01 Mart 2017)

        Bugün, gündüz saatlerinde güçlü etkilerle hareket edebiliriz. Başka insanlarla uğraşmak bizi zorlayabilir. Öğleden sonra ve akşam saatlerindeyse hızlı, atak ve lider yönlerimizi duygusal hayatımıza yönlendirebiliriz. Sıkılganlıklarımızı kontrol edelim.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aniden verilecek kararlar gün içinde etkili olabilir zira kolay sıkılacaksınız. İş alanlarınızda üstlerinize karşı tepkili olmamaya çalışın. Bir insanın iş hayatınızda size yardımı dokunabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, biraz geri planda durmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. İçinizden çok fazla bir şey yapmak gelmeyebilir. Olumsuzlukları üzerinize çekmemeye özen göstermelisiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle bir anda haber verilerek yapılacak planlar hayatınıza renk katabilir. Para konularıyla ilgili olarak arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara düşmeyin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda kafanıza takılan sorunları halletmek için gereken enerjiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. İş alanlarınız aktif olacak. Her zamankinden farklı davranacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik yer ve ortamlarda bulunacağınız bir gün olacak. Katılmak istediğiniz bir kurs veya seminer varsa kendinizi birkaç gün boyunca bu alanlara karşı açık hissedebilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde duygularınız değişken olabilir veya duygularınızı etkileyecek ani kararlar almaya müsait olacaksınız. Aşk hayatınızda tutkulu ve baskın davranmak sizi bugün zorlayabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklarınızın hayatındaki değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz. Aynı şey sevdiğiniz insanın hayatında da gerçekleşebilir. Aile hayatınızdaki sürtüşmelere gün içinde dikkat edin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan işlerin, diğer planlarınızı etkilemesi çok normal. Siz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Özellikle iletişime dayalı işlerinizde anlaşmazlıklara hazır olun.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda duygusal konularda ani kararlar almaya ve tepkiler vermeye müsait olacaksınız Eğlence alanlarınızda kullanacağınız para konusunda gelgitleriniz olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili konularda ani olaylara açık olacaksınız. İletişime dayalı her konuda etkin gücünüzle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizin üzerinizdeki etkisi yüksek olacak.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlarla bir anda karar verilerek yapılacak planlar sizi heyecanlandırabilir. Beklenmedik olaylar karşısında biraz daha esnek davranmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulara odaklanacaksınız. Beklenmedik kararlar almaya müsait bir gün sizleri bekliyor. Bir şey satın alacaksanız kafanıza göre hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ