Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Başvurular başladı, sınav 4 Mart'ta!

        Sınava katılmak isteyen öğrenciler kimlik belgeleriyle bizzat kolejin Tuzla kampüsüne başvurabilecekleri gibi online olarak kolejin web sitesindenbaşvuru formunu doldurabilirler.

        Sınav neticesinde başarılı olan öğrencilere çeşitli oranlarda burslu okuma imkânı sağlanacağı gibi bu sene yapılacak olan sınavda daha önceki yıllara göre bursluluk oranı ve burslu öğrenci sayısında artış olacak. Sınavda başarılı olan öğrenciler %100’e varan burs kazanma fırsatını yakalayacaklar. 15 Mart 2017 tarihine kadar devam eden erken kayıt döneminde kayıt yapıldığı takdirde ise 2016/2017 öğretim yılının artışsız dönem ücretleri geçerli olacak.

        TEOG VE ÜNİVERSİTE SINAVINDA BAŞARI

        2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda ilk mezunlarını veren kolej, üniversite sınavında başarı sergileyerek mezunlarının tamamı, üniversiteye yerleştirirken Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında da %100 başarı oranı sağlıyor.

        REKLAM

        RUSÇA VE ÇİNCE 2. YABANCI DİL

        Eğitim gören öğrencilerin akademik sınav sonuçlarında başarılı olmasıyla birlikte anaokulundan itibaren, anadili İngilizce olan öğretmenler tarafından verilen İngilizce eğitiminin yanında Çince, Rusça, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birini ikinci dil olarak öğrencilerine verilmektedir. Ayrıca kültür, sanat ve spor alanlarında bir çok programı hayata geçirmektedir. Örneğin Türkiye’de müfredatına golf branşını adapte etmiş ilk pilot okul okuldur.

        GÜCÜNÜ ÜNİVERSİTEDEN ALIYOR

        Dünyadaki eğitim yaklaşımlarını yakından takip eden kurum, "Anaokulundan üniversiteye" uzanan eğitim yolculuğunu inovatif ve sürdürülebilir bir anlayışla sentezleyerek donamlı öğrenciler yetiştiriyor. Bilimsel eğitim altyapısı ve birikiminden aldığı güçle öğrencilerini; bilgiyi gereksinimleri doğrultusunda kullanabilen, akademik yönden donanımlı, araştıran, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz güveni yüksek, başarılı ve mutlu sosyal bireyler olarak yetiştiriyor.

        Kurum, yurt dışında sayılı eğitim kurumunda kullanılan ve öğrencinin derse ilgisini artıran 3 boyutlu eğitimi de öğrencileriyle buluşturuyor. İngilizce içerikli 3D eğitim ile öğrencilerinin potansiyellerini ve performanslarını en üst seviyeye çıkarmak amaçlanıyor. Öğrenciler fizik, kimya, biyoloji ve matematik derslerini kapsayan 3D eğitim modülleri ile birbirinden ilginç animasyonlu görüntülerle farklı konuları deneyimleyerek öğrenmenin avantajını yaşıyorlar. Anaokulundan itibaren anadili İngilizce olan öğretmenler tarafından verilen İngilizce eğitiminin yanında Çince, Rusça, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birini daha ikinci dil olarak öğrencilerine veriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ