Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (04 Mart 2017)

        Bugün doğduysanız sakin, barışçıl, cömert ve açık fikirli bir insansınız. Açık fikirli kafanız ve insancıl prensipleriniz herkesin gönlünü kazanmanıza neden olacak. Sosyal çevrenizden iş hayatınızda her zaman destek ve yardım göreceksiniz. Bu sene, maddi konulara ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs gerilerken, eskiden kalma duygusal olayları hayatınıza taşıyabilir. Sevginizi ortaya koymakta zorlanacağınız bu süreçte anlayışı elden bırakmayın. Sağlığınıza dikkat edin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlanmamış aşklar gündeminize yerleşebilir. Eski sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamamalı, eski aşklarınıza dair önemli kararlar almamalısınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar baş gösterebilir. Kadınlarla anlaşmanız kolay olmayacak. İşlerinizde engeller oluşursa bu süreci yapılandırma dönemi olarak görün.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatleriniz ve iş hayatınızdaki gelişmelerde sıkıntılar oluşabilir. 3 Nisan’a kadar yabancılarla yapılacak işlerinizde, girişimlerinizde, parasal konularda sıkıntılara açıksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs’ün ortak parasal alanınızda gerilemesi normal seyir halinde olan para girdi çıktılarınızı etkileyebilir. 3 Nisan’a kadar çok önemli bir borç altına girmekten kaçınmalısınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. 3 Nisan’a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmanız kolay olmayacak. Bu süreçte sevginizi birbirinize aktarmakta zorlanacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 Nisan’a kadar beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde sıkıntılar olacak. İşinizi yeterince önemsemeyip çalışma hayatınızı sekteye uğratabilirsiniz. Yeni bir iş ilişkisi kurmayın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda 3 Nisan’a kadar sorunlara açıksınız. Eski problemler su üstüne çıkabilir veya eski aşklarınız karşınıza gelebilir. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamamaya çalışın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalkıştığınız işlerde sorunlara açıksınız. Daha önceden sıkıntı yaşadığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz ya da ailenizdeki kadınlarla aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gerileyen Venüs, satış, reklam, pazarlama ve iletişime dayalı işlerinizde sıkıntılar yaratabilir. Yakın çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde de bazı sıkıntılara açıksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs para alanınızda geriliyor. 3 Nisan’a kadar maddi konularda zorlanabilirsiniz. Bir kadınla iş yapıyorsanız çok dikkatli olun. Büyük bir borcun altına girmeyin.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ