Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (05 Mart 2017)

        Bugün doğduysanız; iyi yürekli, sempatik, yerinde duramayan bir insansınız. İnsanlara devamlı yardım etmek istiyorsunuz ama bu huyunuz bazen aşırıya kaçabiliyor. Hiç olmadık yerlerde davranış değişikliğine girmekten vazgeçmelisiniz. Bu sene, işlerinize gereken özeni gösterirseniz uzun soluklu olabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iletişimsel olarak hızlı ve son derece sabırsız olabilirsiniz. Bir yandan da düşüncelerinizde bazı yetersizlikler görülebilir. Düşüncelerinizde dağınıklık ön planda olacağından önemli işlerinizi not almayı unutmamalısınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulara ağırlık vereceğiniz bir gün sizi bekliyor. Gün içinde kafa karışıklıklarına dikkat edin. Kendi isteklerinizi iyi belirlemeye çalışın. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın ve çevrenizin çok kolay etkisi altında kalabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kendi hayatınızın detayları ön plana çıkabilir. Kendi isteklerinize ve planlarınıza odaklanacaksınız. Kafa karışıklığına ve kolay dağılmalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gün içinde alacağınız bazı haberlerin sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki birkaç gün boyunca önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Gün içinde kafanız dalgın olacak, bu nedenle önemli işlerinizde gözden kaçıracağınız ayrıntılar sizi zorlayabilir. Gün içinde olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla vakit geçirmek önem kazanabilir. Sosyal ortamlarınızda bazı yanılgılara ve duygusal hayal kırıklıklarına hazırlıklı olmalısınız. Ketum ve konuşkan yönlerinizi iyi dengelemeniz yararınıza olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda duygusal olarak iniş çıkışlar yaşamaya hazırlıklı olun. Özellikle partnerinizle birlikte göz önünde olacağınız ortamlarda bazı yanılgılar ve sıkıntılar söz konusu olabilir. Bugün, kafa dağınıklığına karşı çok dikkatli olmanız gerekiyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ve önümüzdeki birkaç gün boyunca eğitim veya seyahat işlerinize kanalize olabilirsiniz. Az tanıdığınız kişilerle birlikte yapacağınız işlerinizde kafanız karışık ve biraz da dağınık olabilir. Önemli ayrıntıları atlamamak için elinizden geleni yapın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal konuların ve harcamaların ön plana çıkacağı bir gün geçireceksiniz. Gün içinde parayla ilgili işlerinizde kafanızı istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız yüksek olabilir. Sinirlerinize hâkim olmaya çalışın.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız ve karşı tarafın düşünceleri bugün sizin için önem kazanmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanın hayatına göre kararlar alabilirsiniz. Duygusal olarak sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Empati yapmaya çalışın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, tamamen yapmanız gereken işlere kanalize olacaksınız. İletişimsel konularda kolay dağılabilir veya konsantre olmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizdeki insanlarla takışmamaya ve tersleşmemeye özen göstermelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal harcamalarınızda bazı yanılsamalara ve sıkıntılara hazırlıklı olun. Kolay dağılmaya da açık görünüyorsunuz. Bazı işlerinizi iyi organize edemeyişiniz sizin suçunuz değil. Bunu bilerek yolunuzda ilerlemek sizi fazlasıyla rahatlatabilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gün boyunca ailenize ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamana odaklanmanızda yarar var. Gün içinde aile hayatınızda bazı sorunlara ve kafa karışıklıklarına açık olabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ