Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (06 Mart 2017)

        Bu hafta başı Ay, İkizler burcunda olacak. Haftaya oldukça hareketli bir başlangıç yapabiliriz. Sabah saatlerinde duygusal sorumluluklarımız bizi zorlayabilir. Önemli işlere kalkışmak yerine tamamlamamız gereken işlerimizin peşine düşmeliyiz. Öğleden sonra Ay rahat olduğu Yengeç burcuna geçecek. Birkaç gün boyunca ailevi konulara ve güvenliğimize önem vereceğiz. Fikirsel olarak başkalarından destek alabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün öğlene kadar somut işlerinizin peşinde koşturacak, öğleden sonraysa davranışlarınızı gözden geçireceksiniz. Aile ortamlarınızda huzuru bulabilir ve dinlenmeye vakit ayırabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sabah saatlerinde maddi konular daha fazla ön planda olurken, öğleden sonra iletişiminiz giderek artmaya başlayacak. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlara karşı anaç tavırlarınız öne çıkabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Oldukça keyifli ve iyimser duygularla başlayacak olan gününüz öğleden sonra daha somut ve maddi konulara kaymaya başlayacak. İş hayatınızda çok güzel bağlantılarınız olacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sabah, duygusal alanlarda isteksiz olabilirsiniz. Bu etkiler, öğleden sonra yerini aktif ve sizi harekete geçiren konulara bırakacak. Gezmek, dolaşmak ve alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gündür oldukça hareketli olan hayatınız bugün öğleden sonra yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakacak. Biraz dinlenmeye ve yaptıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız var.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş konularınız aktif olarak güne başlayacaksınız. Öğleden sonra sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girecek. Geleceğinize dair planlarınız önem kazanıyor.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Rahat enerjilerle başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini işle ilgili koşturmalara ve yoğunluğa bırakabilir. Çevrenizden alacağınız destekle bugün birçok işinizi rahatlıkla halledeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konularına, ödemelere veya banka işlerinize odaklı olarak başlayacak olan gününüz, öğleden sonra yerini uzak akrabalarınızdan alacağınız haberlere bırakacak. Güzel gelişmeler yaşanacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşı tarafa bağlı olarak başlayan gününüz, öğleden sonra yerini ortaklaşa para konularına bırakacak. Ödemeler gündeminizde olabilir. Duygularınızı paylaşmaktan hoşlanmayacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük koşturmacalarınız öğlen vakitlerine kadar etkili olacak. Öğleden sonraysa, özel hayatınız veya ortaklı çalışmalarınız devreye girebilir. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz artıyor.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra tamamlamanız gereken rutin işleriniz önem kazanacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız ve kendinizi çalışırken çok mutlu hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinize ve ailenize yönelik uğraşılarınız yerini özel hayatınıza, uğraşılarınıza ve eğlenceli ortamlara bırakabilir. Hayatınızda flört ettiğiniz birisi varsa, bugün iletişiminiz heyecan verici olabilir.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ