Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (07 Mart 2017)

        Bugün ve yarın Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, baş başa vakit geçirebiliriz. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek ve fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak bize mutluluk verebilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eski konuları toparlamak adına şanslı bir gün olacak. Planlarınızı oluştururken yaratıcılığınız sizi destekleyecek. Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar size kendinizi mutlu hissettirebilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlara karşı anaç tavırlarla hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bazı fikirleriniz uyuşabilir. Organizasyona dayalı işlerde kendinizi fikirlerinizle ortaya koyabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınızda önemli fikirlere açık olacaksınız. Sorunlarınıza çözüm üretebilir, işinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Maddi olarak bu aralar kendinizi güvende hissediyorsunuz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, fikir alışverişine girmek önem kazanabilir. Fikirlerinizi insanlara yaymak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızdaki çekişmeleri kendinize odaklanarak üzerinizden atın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal işlerinizi düzene oturtmak isteyebilirsiniz. Bu aralar ruhani ve spiritüel konulara ilginiz çok yüksek olabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı artıracaksınız. Birbirinizle iletişiminiz çok kuvvetli olabilir. Ortaklaşa işlerinizde çözüme yönelik adımlar atabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda önemli görüşmeleriniz olacak. Bir iş konuşması gündeme gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi artırabilir, bir yandan da sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızdaki bazı konuları konuşmak isteyebilirsiniz. Sıkıntıları çözüme ulaştırmak için bugünden faydalanın. Sanatsal işlerinizde önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aile büyüklerinizle veya kendi ailenizden insanlarla konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir. Evinizle ilgili önemli meselelerde çözüm üretmek ve sonuca varmak esas olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel işlerinizde fikirlerinizi ortaya dökebilirsiniz. Yakın çevrenizin sorunlarına çözümsel yaklaşımlarınız olabilir. Özel hayatınızda karşı tarafa kendi isteklerinizi diretmeyin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde önemli konuşmalarınız oluşabilir. Ticari oluşumlarınız hızlanırken, para konuşmalarınız artacak. Becerikli yapınızı işlerinizde kolayca ortaya koyacaksınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdaki konuları ve fikirleri insanlarla paylaşma arzusu duyabilirsiniz. Önemli fikir birlikleri içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi güvende ve iyi hissedeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ