Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (10 Mart 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle maddi alanlardaki mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi parasal işlerde ortaya koyacaksınız. Özel hayatınıza dayalı harcamalarınız da artabilir, aşırıya kaçmaktan kaçının.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşle ilgili mücadeleleriniz artacak. Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Bazı zorlanmalar yaşamanız kaçınılmaz olabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel alanlarınızdaki mücadelelerinizde zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde çevrenizin istekleri için koşturabilirsiniz. İnatçı davranabilir ve temkinli koşulları tercih edebilirsiniz. Geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen gösterin. Sinirli tavırlardan ve inatçılıktan uzak durmanız gerekiyor.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Mars sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda hareket edecek. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ödeme, kredi, faiz, nafaka, prim, miras ve ortaklaşa giderler alanlarında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli yer ve aktivitelerden uzak durmalısınız. Bilinmeyen ruhani konular fazlasıyla dikkatinizi çekecek.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde birtakım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma alanınızdaki mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi sağlığınızla ilgili alanlarda harcayacaksınız.Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı ve egzersizleri, enerjinizi olumlu şekilde harcamanızı sağlayabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sanatsal faaliyetler ve hobiler alanında yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün, enerjinizi daha çok aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevrenize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Yolculuk yaparken dikkatli olmalısınız. Sevdiklerinize ve yakın çevrenize karşı inatçı tavırlar takınmaktan kaçınmalısınız.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ