Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (14 Mart 2017)

        Bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Ay, Terazi burcunda dolaşıyor. Bugünlerde uyumlu, anlayışlı ve sevgi dolu oluruz. Romantik planlar öne çıkar. Hassas davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler öne çıkar ama kararsızlıklarımız bizi zorlayabilir. Gezegen etkileşimlerinin etkileriyle hem ortaklaşa işlerimize, hem de özel hayatımıza dikkat etmeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün özel hayatınızla ilgili meseleler daha fazla ön planda olacak. Özel yaşamınızda işler yolunda gitmiyorsa, size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kafanız rahat olmayabilir. Yapılacaklar listesi uzadıkça veya siz bunları yapamadıkça baskı artabilir. Bu dönemde farklı olan her şey dikkatinizi çekiyor.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygularınız ön planda. İstedikleriniz olmadığında kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Başka insanları ailenizden daha fazla düşünmemeye çalışın.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenize karşı mantıklı ve adil yönleriniz ön planda olabilir. İş alanlarınızda deneyimlediğiniz değişimleri, aile hayatınıza davranışlarınızla aktarmakta dikkatli olun.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenize vereceğiniz tepkiler önemli olabilir. İnsanların hayatları sizin hayatınızı da etkilemekte ve bugün yakın çevrenizin konularıyla uğraşmak sizi rahatlatabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda biraz daha tutumlu ve ekonomik davranmalısınız. Özel hayatınızda bazı gerçeklerin peşine düşebilir, sorularınızın cevaplarını almadan durmayabilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinize yoğunlaşmanız hayatı farklı yönden algılamanıza sebep olabilir. Bu da sevdiklerinize tepkilerinizi kolaylaştırabilir. Özel hayatınıza biraz daha özenli yaklaşın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı göz ardı etmeye meyillisiniz. Aşk hayatınız ve işiniz arasında mekik dokuyorsunuz. Verimli taraflarınız özel yaşantınızda etkili olacak ama mücadeleleriniz de yok değil.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda kendinizi dengeli biçimde ortaya koymak önemli. Yoğun olan özel hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız yoğun akabilir. Aile hayatınız veya evinizle ilgili konular bu sıralar daha fazla aklınızı kurcalıyor ama işinizi de düşünmelisiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğe yönelik projelerinizde mantıklı olmaya çalışın. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Her şeyi kafanıza bu kadar takmamayı öğrenmeniz gerekiyor.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Hayal gücünüz bu dönem yüksek olacak, yapacağınız işlerden istediğiniz verimi alacaksınız.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ