Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (19 Mart 2017)

        Bu pazar, Ay Yay burcunda dolaşıyor; bugünlerde, daha açık yürekli, davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir; daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, doğa yürüyüşleri ve aktivitelerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günler.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kalabalık ortamlardan, gruplardan yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya ve insanların sizi suiistimal etmelerine izin vermemeye çalışın.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek planlarınızı yapmak ve gerçekleştirmek için güzel bir gün ama ortak parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Başkalarının sizi yönlendirmesi yerine bugün siz insanları yönlendirmelisiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli iş konularında dağınık ve biraz da enerjiniz düşük hareket edebilirsiniz. Kararsızlıklardan gün içinde uzak durmaya çalışın. Özel hayatınızda partnerinizin yapacağı güzel planlar içine girebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, yabancı ortaklı işler, ticaret veya eğitim alanlarınızdaki işlerinizde mantığınız veya duygularınız arasında bocalayabilirsiniz. Önemli projeleri konuşabilirsiniz. İletişiminizde net olmaya çalışmanız sizin yararınıza.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın sorumluluklarıyla hareket etmek sizi zorlayabilir. Onlar için yapacağınız harcamalar veya alacağınız risklere karşı dikkatli olun. Bazı sevgi gösterileri, hoş ifadeler aklınızı başınızdan alabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ev yaşantınızla, özel hayatınızı koordine etmekte zorlanabilir, mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlulukla hareket ediyor oluşunuz insanların gözünden kaçmayacak, güzel gelişmeleriniz var.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yakın çevrenizin önemli planlarına dahil olabilirsiniz. Günlük işlerinizde enerjinizi ve düşündüklerinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sanatsal veya kreatif işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda duygularınız sert ve biraz da olumsuz çalışabilir. Hayatı geldiği gibi yaşamak ve aşkı dolu dolu hissetmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda duygu arayışlarınızı dengelemelisiniz. Yoksa insanların tepkisini çekebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınız ve kendi kişisel istekleriniz arasında bir bocalama olabilir. Bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanıyorsunuz. Yine de yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız güzel planlar gününüzü keyifli kılabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iletişime dayalı işleriniz ve bu alanda kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi konularda hayatınızda güzel gelişmeleriniz var ve yeteri kadar uyanık davranırsanız şartları siz oluşturabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde olacak. Gün içerisinde yakın arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Bir de harcamalarınızı kontrol altına alsanız sizden daha iyisi olmayacak.

        REKLAM

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük hayatınızda duygusal yükleriniz bugün üzerinize basabilir. Sağlam durmaya çalışmalısınız. Size yüklenen bazı işleri üstlenmek istemeyebilirsiniz. Yine de destekleriniz fazla ve özel yaşantınızdaki gelişmeler daha fazla ilginizi çekebilir.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ