Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (27 Mart 2017)

        Haftaya Ay, Balık burcundayken sezgisel, karışık ve biraz da dağınık etkilerle başlayabiliriz. Yarın, Koç burcunda bir yeniay oluşacak. Önemli kararlarımızı ve girişimlerimizi yarın ve sonrasında devreye sokmamızda fayda var. Çarşamba günü planlarımız için gerekli desteği alabiliriz. Cuma gününden sonra fikirlerimizde daha kalıcı ve pratik yönler açığa çıkabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda patronlarınızdan göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir ama fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız davranmayın.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşünceleriniz ve fikirleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Bugün düşüncelerinizin insanları fazlasıyla etkilediğini fark edecek ve bu yönünüzü ön plana çıkaracaksınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde duygusal olarak kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Farklı sosyal aktiviteler ilginizi çekebilir. Maddi olarak kazandığınız müddetçe iş hayatınızda yeni işlerin sorumluluğunu alabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzun zamandır kafanızda oluşturduğunuz şeyleri yapma arzusundasınız. Özellikle ortaklaşa yapılacak işlerde ortağınızın gücünü işinizde hissedeceksiniz. Bu durum sizi çok mutlu edecek.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, tutkularınızla hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat konuşması sizi yerinizden oynatabilir. Para ödemeleriniz veya harcamalarınız varsa kafanız karışık olabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın sizden daha romantik olması hoşunuza gitse de gece saatlerinde sorumluluklarını üstlenmediğini görmek sizi çıldırtabilir. Karşı tarafın isteklerini yerine getirmek önemli olacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Küçük bir değişimle karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Sağlığınıza çekidüzen vermeli ve kendinize yatırım yapmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatınıza kattığı anlamı ve değeri bugün daha iyi anlayacaksınız. Akşam saatlerinde kolay sinirlenmeye açıksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar bir aktiviteden diğerine koşturuyor olabilirsiniz. İçinizdeki sıkılganlığı atlatmanın yolu buymuş gibi hissediyorsunuz ama aslında içinizdeki bu kıpır kıpırlık farklı bir dönemin habercisi.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Konuşurken veya yazarken oldukça yaratıcı etkileriniz var ama konsantre olmakta zorlanacaksınız. İletişiminizde dikkatli olun. Akşam saatlerinde alacağınız bazı haberler sizi zorlayabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan tavırlarınızı kontrol etmelisiniz. Gelecek girişimlerinizi gözden geçirin ve hatalarınızı fark edin. Parasal işlerinizde bu hafta başı dikkatli olun.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar fikirlerinize önem verecek. Gerçeklerden uzaklaşmadan, net adımlarla istediklerinizin üzerine gitmelisiniz. Duygusal kararsızlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ