Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (28 Mart 2017)

        Bugün Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu etkili olabilir. Estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde, değişik konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde biraz isteksiz olabilirsiniz. Duygusal konularda iniş çıkışlarınız olabilir. Kendinize aşırı yüklenmemeniz gerekiyor. İş alanlarınızda çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda ve arkadaş meclislerinizde duygusal olarak farklı bir gün sizi bekliyor. Değişik organizasyonlar devreye girebilir. Geleceğiniz adına şanslı bir dönemdesiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş ve kariyer alanlarınız oldukça aktif olacak. İş hayatınızda farklı duygu ve düşüncelerle hareket edeceksiniz. Toplum içinde kolay sıkılabilir ve değişik davranabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Az tanıdığınız insanların yanında farklı ve duygusal olarak değişik bir gün sizleri bekliyor. Seyahatlerde bir anınız bir anınıza uymayabilir. Çabuk sıkılıp fikir değiştirebilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlayacak. Para ödemelerinde ve vergi konularında farklı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, duygu iniş çıkışlarınız yüksek olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda duygusal olarak çabuk karar değiştirmeye meyilli olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edeceksiniz. İş alanlarınızdaki yoğunluklarınız sizi yoruyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda beklenmedik bir gün sizi bekliyor olabilir. Duygusal olarak çabuk fikir değiştirmeniz, iş arkadaşlarınızın sizi anlamasını zorlaştırabilir. Ne olursa olsun sakin davranın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda farklı ve sıra dışı duygular altında olabilirsiniz. Değişik aktiviteler veya sportif faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Parasal harcamalarınız devreye girebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın. Bugün, sevdikleriniz sizi anlamakta zorlanabilirler.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı duygusal dengesizlikleriniz olabilir. Ani çıkışlarınız veya çabuk sıkılmanız insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Paraya bakış açınızda her zamankinden farklı davranabilirsiniz. Hâlâ tam anlamıyla enerjinizi toplamış değilsiniz.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ