Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (30 Mart 2017)

        Bugün etkinleşen Jüpiter-Plüton kare açısıyla, ilişkilerimizdeki gerginliklere dikkat edelim. Büyük işler başarma hırsımız artabilir. Güç ve başarıyı arzulayabiliriz. Bizimle aynı fikirde olmayanlara direnç gösterebiliriz. Bir hareket veya plan konusunda takıntılı davranabiliriz. Otorite figürleriyle sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Bir zorlukla karşılaşırsak planlarımızı gözden geçirmeli ve yeniden yapılandırmalıyız.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın tutkuyla ve kıskançlıkla sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Ya da siz ona bu şekilde davranabilirsiniz. Abartılı tavırlardan kaçınmalısınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat halindeyken tanıdığınız insanların üzerinizde değiştirici etkileri olabilir. İşinizdeki dönüşümlerde kendi haklılığınızı karşı tarafa diretmeden ilerlemeye çalışmalısınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanı sahiplenici özellikleriniz ön planda olabilir. Onu bazı konularda manipüle etmek isteyebilirsiniz. Bu durum, aranızdaki ilişkide güç çekişmelerine neden olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanı sahiplenmek, güçlü duygularla ona sevginizi göstermek sizi zorlayabilir. Bu etkiler iyimserlikle başlayabilir ama yol açacağı çekişmeler sizi ve karşı tarafı yorabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ve iletişimle ilgili işlerinizde gerginliklerinizi kontrol edin. Şanslısınız ama bazı gereksiz inatlaşmalarınız bugün ilişkilerinizi bozabilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceye daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha fazla bir arada olma arzusu duyacaksınız. Her konuda güçlü duygularla hareket edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Evinizde önemli bir değişim başlatabilirsiniz. Aile büyüklerinizden biri hayatınızın gidişatı konusunda sizi yönlendirebilir.

        AKREP GÜNLÜKBURÇ YORUMU

        Yakın çevrenize karşı haklılığınızdan çok emin olabilirsiniz. Maddi anlamda çok para harcayacağınız bir gün olacak. Yakın çevrenizdeki insanlara baskı yapmaya meyillisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizle parasal konularda savaş başlatmayın. Olayları daha adaletli bir şekilde gözden geçirmek önem kazanacak. Sosyal çevrelerde abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Canınızı dişinize takarak çalışmanız ve kurduğunuz güzel ilişkiler, iş hayatınıza olumlu yansıyabilir. Bir yandan da çabuk tepki vermeye ve köprüleri atmaya meyilli olabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat halindeyseniz para harcamaya meyilli olacaksınız. Tutkularınız devreye girecek. Güzel gelişmeler karşısında hayatı düşünmeden yaşama isteği duyacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınıza dikkat edeceksiniz. Güçlü duygularla çevrenizi yönlendirmek isteyeceksiniz. Parasal işlerinizde haklılığınızın üzerine çok gitmeyin, ilişkileriniz bozulabilir.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ