Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (5 Nisan 2017)

        Bugün ve yarın Ay, Aslan burcunda dolaşıyor. Bugünlerde canlı, iyimser, yaratıcı, enerji dolu, keyifli ve verimli oluruz. Çocuklar ve gençlerle vakit geçirmek keyif verir. Ay, Aslan burcundayken saç bakımı ve makyajla ilgili konularda başarılı adımlar atılabilir. Kuaföre gitmek ve saç kestirmek için uygun günlerdeyiz. Kendimizi ortaya koymamız her zamankinden daha kolay olacaktır. Aşk ve yaratıcı işler hayatımızın merkezine yerleşebilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde keyfiniz yerinde olabilir. Hareketli ve enerjik yanınızı spora yöneltebilirsiniz. Başardıklarınızı gördükçe kendinize olan inancınız daha fazla artabilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde bazı yorgunluklarınız olursa iç enerjinizden gereken yardımı alacaksınız. Bugün, aile hayatınız ve eviniz için yapacağınız bazı harcamalar hoşunuza gidebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı konuları gözden geçirmek için uygun bir gün olacak. Çevrenizle olan bağlantılarınız yüksek olabilir. Özel hayatınızdaki tartışmalarınızı düzeltmek için harekete geçin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizin size birçok konuda yardımcı olduğunu görmek hayata güvenle bakmanıza neden oluyor. Parasal konularda bugün son derece cömert davranabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda diğer insanlardan maddi-manevi destek almanız zor değil. Önemli insanlardan duyacaklarınız kafanıza takılabilir. Kendinizi son derece enerjik hissedeceksiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün seyahat tutkunuz, güzel planlar yapmanıza neden olabilir. Ortaklı işlerinizde yabancı gruplarla anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Karşınıza çok güzel seçenekler gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş konularında başkalarına yardım ettikçe yeni fırsatlar kapınıza gelecek. Sosyal ilişkilerinizde göz kamaştırıyorsunuz. Hareketli kısa vadeli planlar gününüzü eğlenceli kılabilir.

        AKREP GÜNLÜKBURÇ YORUMU

        İş hayatınızın gerginliğini bir tek aşk hayatınızla rahatlatabilirsiniz. Özel hayatınızda duyacağınız bazı sözleri kafanıza takmayın. Parasal konularda bugün etkili davranabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ailenize karşı yapmak zorunda olacağınız işlerinizi büyük bir istekle yapacaksınız. Kendinizi geliştireceğiniz konular iş hayatınızı da fazlasıyla destekliyor olacak.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Kendinizi birçok alanda geliştirdiğinizi, yaşadığınız olaylar sonucunda net bir şekilde göreceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenize parasal konularda yardımınız olabilir. Sevdiğiniz insanla günlük planlarınız devrede olabilir. Aynı fikirleri paylaşmasanız bile duygularınız çok yoğun olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlar size hayatınızla ilgili konularda yardımcı olacak. Siz de onlarla iyi bir iletişim halinde olacaksınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ