Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şans Oyunları Sayısal Loto sonuçları - 22 Nisan 2017 - Sayısal Loto bilet sorgulama!

        Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta düzenli olarak çekilişi yapılan Sayısal Loto'nun 1067. hafta çekilişi tamamlandı. Peki Sayısal Lotosonuçlarınasıl öğrenilir? İşte 22 Nisan 2017 Sayısal Loto sonuçları...

        22 NİSAN 2017 SAYISAL LOTOSONUÇLARI: 05, 18, 25, 28, 38, 41

        Sayısal Loto oyununun çekilişi her hafta Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat'ta bulunan binasında noter huzurunda gerçekleşmektedir. Çekilişler 21:15'te başlamakta, çekiliş sonuçlarının belirlenmesi ve duyurulması en geç 21:40 saatini bulmaktadır.

        Bu haftaki çekilişe göre 6 bilen kişi kişi 1 milyon 879 bin 928'er lira ikramiye kazandı. Büyük ikramiye Bursa'nın Osmangazi ve İzmir'in Selçuk ilçesine isabet etti.

        DİĞER TÜM ŞANS OYUNLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        SAYISAL LOTO İKRAMİYE BİLGİLERİ

        6 Bilen Kişi Sayısı: 2 Kişi Başına Düşen İkramiye: 1.879.928,10 TL
        5Bilen Kişi Sayısı: 187 Kişi Başına Düşen İkramiye: 4.346,25 TL
        4Bilen Kişi Sayısı: 8.871 Kişi Başına Düşen İkramiye: 69,05 TL
        3Bilen Kişi Sayısı: 158.843 Kişi Başına Düşen İkramiye: 10,85 TL

        SAYISAL LOTO, GEÇTİĞİMİZ HAFTA 1 MİLYON 829 BİN LİRA DEVRETMİŞTİ

        Sayısal Loto'nun 1066. hafta çekilişinde, geçtiğimiz hafta 1 milyon 829 bin 980 lira devretmişti. Çekilişte 5 bilen 120 kişi 6 bin 421'er, 4 bilen 6.479 kişi 89,85'er ve 3 bilen 131.694 kişi 12,40'ar TL ikramiye kazanmıştı.

        SAYISAL LOTO OYUN ÖZELLİKLERİ

        Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

        Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

        İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

        İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

        REKLAM

        Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

        Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

        Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

        REKLAM

        * (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

        * (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

        * (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ