Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Çocuk parkı mezarları oldu

        Avusturya'da çocuk parkında oyun oynadıkları sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden iki çocuk, memleketleri Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'nin Dikenlice Köyü ve diğeri Gülyalı ilçesi Taşlıçay Köyü'nde toprağa verildi.

        Ersin ÖZMEN/ ORDU (AHT)

        Avusturya'nın İnnsbruck bölgesindeki çocuk parkında oyun oynadıkları sırada aniden bastıran yağmurdan korunmak için sığındıkları ağaca yıldırım düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden 9 yaşındaki Alperen Sağlam'ın cenazesi Ordu'nun Gülyalı ilçesi Taşlıçay Köyü'ne getirildi. Cenaze Taşlıçay Köyü Merkez Camii'nde kılınan öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

        Kazada hayatını kaybeden ve Gürgentepe ilçesi Dikenlice Köyü'nde toprağa verilen 11 yaşındaki Ahmetcan Karadeniz'in ağabeyi Cem Karadeniz (16) "Şoka girdik. Helikopterler, ambulanslar, özel doktorlar hepsi geldi. Babam gidip çocuğa sarılmıştı. İkisi de yatıyordu. Benim kardeşim olay yerinde ölmüş. Şimdiki çocuk hastanede ölmüş. Yıldırım düştüğü an ben balkondaydım. Yıldırımın düştüğünü gördüm ama kardeşimin oradaki ağaç evin içinde olduklarını bilmiyordum. Telefonla öğrendim. Annem git bak dedi, baktım olay yerinde helikopter ambulans doktorlar hepsi orada. Diğer yabancı çocuklar bayılmışlar. Kardeşime bir saatten fazla kalp masajı yapmışlar" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ