Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (30 Mayıs 2017)

        Bugün ve yarın akşam saat 19.15’e kadar Ay, Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Sahurda ve iftarda protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden uzak durmalıyız. Genel anlamda kreatif yönümüz ön plana çıkabilir. Yaptığımız işlerde eğlence ararken, ilginin merkezinde olmayı sevebiliriz

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda kafanız çok çalışıyor. Bazı konularda sinirli olabilirsiniz. Bugün, aşk hayatınıza ve eğlenceli konulara daha fazla önem verebilirsiniz. Yaşayacaklarınız sizi harekete geçirebilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizin hayatınızı yükseltmek için yaratıcı çözümleri olabilir. Onları dinleyin. Vaktinizi sosyal ortamlarınıza harcamalısınız. Sabah saatlerinden itibaren ev hayatı da size cazip gelebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda önemli değişimler söz konusu. İşinizde, ortada olmayan bağlantıları da kullanmak isteyebilirsiniz. Sizi çok rahatlatacak olan desteğiniz beklenmedik yerlerde ve zamanlarda ortaya çıkabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güzel bir eğitim veya seyahat fırsatı, sosyal ortamlarınızda gözleri üzerinize çevirebilir. Bugün maddi konularda riskli hareket etmekten kaçınmayacaksınız. Şansınızı çok zorlamamalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizin aktif olması, bir oraya bir buraya koşturmanıza neden oluyor. Bugünü sevdiğiniz insanlara saklamalı, onlarla farklı ortamlarda bulunmalısınız. Bu durum hoşunuza gidecek.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınız çok önde olduğundan, canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile durumlara ayak uydurmayı başaracaksınız. Bugün, gizli bir şeyler duyabilirsiniz. Bu, sizi tedirgin etmesin.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınıza dair yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar. Göz önünde olacağınız ortamlarda ve işinizde, beraber çalışmanın ve bir ekip olmanın keyfini sürebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş hayatınız fazlasıyla yoğun olabilir. Önemli girişimleriniz için yoğun bir istekle hareket edeceksiniz. Öğleden sonra başkalarıyla yapacağınız parasal görüşmeler sizi keyiflendirebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ilişkilerinizin kuvvetlendiği bu dönemde, yapacağınız işlerin yaratıcılığı yüksek olacak. Yabancı insanlarla girişeceğiniz işlerinizde sorumluluklarınızı bileceksiniz. Sezgilerinizi takip etmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki güzel gelişmeler sizi mutlu edecek. Sabah saatlerinde arkadaşlarınızdan aradığınız desteği görebilirsiniz. Başkalarının hayata verdiği tepki üzerinizde stres oluşturabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Aileniz için yapacağınız harcamalar, evinize alacağınız bazı eşyalar sizi mutlu edebilir. İşleri yoluna koyduktan sonra sizden daha mutlu kimse olamaz.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken işlerinizi sorumlulukla ele alacak ve hemen halledeceksiniz. Yakın çevre ilişkileriniz size ilham verebilir. Dostlarınızla yapacağınız planlar eğlencenizi artıracak.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ