Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (06 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün ilişkiler gezegeni Venüs, Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerimizde istikrarlı, sanatsal ve kalıcı yönler ortaya çıkabilir. Güzel olanı takdir edebilir, kendimizi güzelleştirmek için uğraşabiliriz. İlişkilerimizde kıskanç, tutkulu ve inatçı olabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca maddi kazanımlarınızda artış yaşayacaksınız. Ticaret ve sanatla uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para harcamayı bileceksiniz. Keyifli ortamlarda tembellik yaparak kilo almaya müsaitsiniz. Önemli girişimleriniz için görüşmelerinizi artırabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak ön plana çıkabilir. Arkanızdan konuşulduğuna şahit olabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacak. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlardan yarar göreceksiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşte olumlu bir dönemdesiniz. İtibarınız artabilir. Organizasyonlar, davetler ve toplantılar ön plana çıkabilir. Temkinli adımlar size kazandıracak.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 hafta boyunca seyahat, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda güzel gelişmeler olabilir. Tanımadığınız ortamlardan fayda göreceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarının kaynaklarından, eşinizin veya sevgilinizin parasından faydalanacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Maddi durumunuz düzelebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız aktif olmaya başlayacak. Bu 3 haftada ilişkilerinizi düzeltmek veya ortaklarınızla olumlu atılımlar yapmak üzere harekete geçebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Çalışmak size keyifli gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızı düzeltebilirsiniz. Kilo almaya müsait bir dönemdesiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda romantik ve tutarlı tavırlarınız ön plana çıkacak. Çocuk yapmak isteyenler bu şansa sahipler. Yaratıcılığınız ön plana çıkmaya başlayacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle ilişkileriniz olumlu bir döneme giriyor. Evinizi düzenlemek size zevk verebilir. Bu dönemde misafir olmaktan çok ağırlamaktan hoşlanacaksınız.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle ilişkileriniz tatminkâr olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar, reklam, iletişim ve yayıncılıkla ilgili işleriniz varsa kazançlarınız artacak.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız hayalperest, sanatçı ve etkileyici bir kişiliğe sahipsiniz. Sanat alanında başarı kazanmanız mümkün. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Çift kişiliğinizi kontrol ederseniz özel hayatınızda çok mutlu olabilirsiniz. Bu sene, güzel ve etkili adımlar atacaksınız.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ