Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (12 Haziran 2017)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftaya iş alanlarımıza yönelik konularla giriş yapıyoruz. Yarın, Merkür-Jüpiter olumlu açısının etkisiyle önemli görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız çarşamba günü devreye girecek açılarla yanılma etkimiz de olabilir. Bu hafta hayat bizi zorlayabilir. Girişimlerimizde ve düşüncelerimizde desteklenmeyebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya, işinizde kendinizi gösterme isteğiyle başlayacaksınız. Satış, iletişim, reklam ve pazarlamaya dayalı bir işiniz varsa önemli görüşmeler olabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahate ve eğitime dayalı işleriniz devrede olabilir. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz ama bazı aksamalar bu hafta peşinizi bırakmayabilir.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Banka ödemeleri, vergi ve alacak-verecek işlerinizi bir düzene oturtmalısınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız ön planda olacak. Sabırsız olabilirsiniz. Diğer insanlara yardım konuşmaları hızlanabilir. İş alanlarınızda bu hafta sıkıntılar oluşabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya, günlük işlerinizin düzenlemeleriyle giriş yapabilirsiniz. Sosyal ortamlardan alacağınız bazı güzel teklifler sizi çok mutlu edebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda güvensiz adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kariyerinizdeyse şans sizden yana ama bazı sorunlara da açıksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat veya eğitim gündeminiz son derece yoğun olabilir. Medyada işi olanlar için güzel ve önemli görüşmelerin yapılacağı bir dönem başlıyor.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı konular ön planda olacak. Ortaklaşa gelirler veya harcamalar konusunda konuşmalarınız artabilir. Para harcarken dikkatli olmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yoğun olabilir. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanırken, bir yer değiştirme söz konusu olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yoğunluklarınızın fazla olduğu bu dönemde, biraz eğlenmek size iyi gelecek. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Gerçeklikten uzaklaşmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda kalma isteğiyle haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta eğlenceli olaylar, yaratıcılığa dayalı işler ve aşk, hayatınızın merkezinde yer alacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar oluşabilir. Emlak alım-satım işleriniz açısından hem şanslı hem de zorlayıcı bir hafta geçirebilirsiniz.

        REKLAM

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; hayal gücü kuvvetli, şanslı, başarılı, yetenekli, yönetici kimliği yüksek bir kişiliğe sahipsiniz. Etrafınızdaki olayları gözlemlemeyi seviyorsunuz. Şansınız yüksek ve bunun farkında olduğunuzdan işinizi her seferinde şansa bırakmaya meyillisiniz. Bu sene, şansınız birçok yerden gelebilir.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ