Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (19 Haziran 2017)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Haftamıza Ay Koç burcundayken başlıyoruz. Bu haftabaşı ilk adımı atmak konusunda istekli olabiliriz.. Anlık çıkışlardan kaynaklanan duygusal sarsıntılar ve değişimler söz konusu olabilir. Sabırsızlık öne çıkabilir. Ailemize, annemize, vatanımıza ve milletimize olan düşkünlüğümüz artabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel ve mantıklı yönlerinizle hayatınıza yön vereceksiniz. Çevrenizden biri size yardım edebilir veya siz de ona yol gösterebilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi planlamalarınız sabah saatlerinde önem kazanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin ve ilerleyen saatlerde kendinize daha fazla vakit ayırın.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sosyal çevrenizden alacağınız ilham yüksek olabilir. Olaylara mantık çerçevesinde yaklaşacak ve sorunlara kolay çözümler üreteceksiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızdaki düşüncelerin tersine işlerinizde önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. İş ve görüşmelerinizde kişisel ilişkileriniz üzerinizde stres yaratabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik yerler görmek, maceralara atılmak isteyebilirsiniz. Planlarınızda gözden kaçırdıklarınız olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde güçlü hissedebilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Planlarınızı bugün devreye sokabilirsiniz. Bir para işiniz varsa sabah saatlerinde bu işinize daha çözümsel ve mantıklı şekilde yaklaşabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda çok yönlü olabilirsiniz. Gün içinde parasal işlerinizi halletmeli ve projelerinizi destekleyecek kararlar almalısınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlere kafanız çok iyi çalışıyor. Duygularınızı işin içine katarak yönünüzü kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz had safhada.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda bugün yolunuzu kolay bulabilirsiniz. Kalbinizde arzu ettiklerinizle, kafanızdan geçenler sizi sabah saatlerinde tatmin edebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda konuşmalar içinizi rahatlatabilir. Onlara yardımcı olmak isteyebilir veya onlardan istediğiniz fikirsel yardımları alabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılık gerektiren alanlarınızda işlerinizi kolay koordine edecek ve kalbinizle düşünceleriniz arasında verimli bir köprü kuracaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili konuşmalarda yol gösterici olabilir ve olaylara mantıkla yaklaşabilirsiniz. Gün içinde kısa vadeli işlerinizi devreye sokacaksınız.

        REKLAM

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız, kuvvetli, iradeli, araştırmacı, aktif bir insansınız. Başkalarının yanında çalışmaktan çok sizin profesyonel anlamda kendi kariyeriniz olmalı. Öğrenme ve öğretme güdünüz iyi çalışıyor, herkesle kolay anlaşıyorsunuz. Bu sene değişik ve farklı açılımlar sizi destekleyecek.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ