Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (20 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN, fikirlerimizde farklı ve sıra dışı konular öne çıkabilir. Hayata her zamankinden daha esnek bakacak, girişeceğimiz işlerimizde farklı bakış açılarını devreye sokacağız. İş bağlantıları anlamında oldukça güzel bir gün olacak. Aşk hayatımızda ve özel ilişkilerimizde romantik ve fedakâr tavırlarla hareket edebiliriz. Yaratıcılığımızı rahatça ortaya çıkarabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sizi heyecanlandıran konular karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizde olup biten farklı oluşumlar hayatınızı renklendirebilir. Maddi konularda başkalarını düşünerek hareket edebilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde değişik yerlerden fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer alanlarınızdaki farklı olaylar size para olarak dönebilir. Bugün, sosyal çevrenize yardım etmekten çekinmeyeceksiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlardaki gelişmelerle hayatınız hızlanabilir. Çevrenizdeki insanlarla yapacağınız farklı konuşmalar sizi heyecanlandırabilir. İş alanlarınızda başkalarına yardım etmek önemli olacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki çeşitli fırsatlar sizi heyecanlandırabilir. Geri plandan takip ettiğiniz işlerinizde değişik fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkilerinizle geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki konuşmalar farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Sezgileriniz devrede olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız bir seyahati ya da önemli bir eğitim fırsatını konuşabilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün iş alanlarınızda önemli konuşmalar ve parasal anlaşmalar içine girebilirsiniz. Partneriniz için fedakârlıklarda bulunacak ve birlikte yapacağınız planlar doğrultusunda ilerleyeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlara bağlı görüşmelerinizde ve ortaklı işlerinizde aradığınız sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle farklı planlar devreye girebilir. Hayata karşı anlayışlı olmayı öğreniyorsunuz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Esnek yapınızla işlerinizi halledeceksiniz. Ortak maddi konularda farklı bilgileri kullanabilir, her zamankinden daha değişik bir yol izleyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla romantik etkiler altındasınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde değişik heyecanlar sizi canlandırabilir. Ortak atılacak adımlara daha fazla önem vereceksiniz. Aile hayatınızda romantizm ve keyfe keder davranışlar ortaya çıkabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda yapacağınız sıradışı konuşmalar sizi keyiflendirecek. Sevdiğiniz insana karşı romantik yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde fazla büyütmeyin.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Size keyif verecek görüşmeler içinde olacaksınız. Aşkta iletişim önem kazanıyor. İş alanlarınızdaysa fedakâr etkilerle, doğru köprüleri kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden haberleriniz var.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi alandaki beklenmedik gelişmeler aile hayatınızda keyfinizi artıracak. Aileniz için yapacağınız harcamalarda esnek olacaksınız. Aşkta romantik etkileşimler devrede olacak.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ