Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (21 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün Güneş burç değiştiriyor. Güneş’in, Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca ailemize, yuvamıza ve güvenliğimize önem vermeye başlayacağız. Ailevi konu ve temalara odaklı olabiliriz. Kimliğimizde duygusal, savunmacı ve biraz içe dönük yanlar ortaya çıkabilir. Merkür’ün de bu alanlara kaymasıyla birlikte fikirlerimizde içgüdüsel ve duygusal davranabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, onlarla konuşmak, bir ev alım-satımı veya kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Satış, pazarlama ve iletişimle ilgili konularla, yakın çevre, reklam, yazım ve öğrenim alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. 1 ay boyunca meraklı yapınız ve iletişim gücünüz ön planda olacak.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda parayla ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. 1 ay boyunca maddi konularda ve ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Kazançlarınızı artırabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önünüzdeki 1 ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen göstereceksiniz. Bu dönemde planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çok çalışacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kadersel ve elinizde olmayan birtakım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Gelecek planlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz, kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. 1 ay boyunca organizasyonlar, grup aktiviteleri ve işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Çalışmalarınız ve ortaya koyduğunuz kimliğinizle göz önünde olmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altında olacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. Kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. İstediğiniz bir kurs, seyahat devreye girebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kredi, banka, faiz, vergi, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve başkalarının paraları alanlarında kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Önemli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu dönem, iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ