Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (23 Haziran 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, İkizler burcunda olacak. İletişimimiz artıyor. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir gün. Yalnız Ay kapandığından önemli adımlardan ve başlangıçlardan sakınmalıyız. Yeni adımlar için yarın oluşacak yeniay sonrasını kullanmamız yerinde olabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, konuşmalarınızda aradığınız desteği bulmanız zor olabilir. Çok çabuk demoralize olabilirsiniz. Kendinizi yukarıya taşımayı öğrenmelisiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İhtiyaçlarınızı karşılayacak planlar doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. Önemli adımlardan kaçının. Duygusal iniş çıkışlar sizi zorlayabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ön planda olmanız gereken bir gün olacak. Hızlı davranmanız ufak tefek duygusal çöküşlere neden olabilir. Kalabalık ortamlarda kafanız karışabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Koşturmalarınız yerini daha az enerjiye bırakacak. Yaşadığınız olayları bilinçaltı süzgecinden geçirin. Böylece kafa karışıklığından kurtulmuş olacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğe yönelik görüşmeler içinde olabilir, yapmak istediklerinize dair planlar oluşturabilirsiniz. Daha sakin ve oturaklı hareket etmeye ihtiyacınız var.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi destekleyenlerden alacağınız güç sayesinde birçok işi başarabilecek durumdasınız. Önemli konuşmalar ve davetler gündeminizde olacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Meraklı ve iletişime açık yanlarınızla son derece aktif bir gün geçireceksiniz. Yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerinizde net ve açık olmak işinize yarayabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para harcamalarınız yükselebzlir. Olayları derinlemesine araştırmayı seveceğiniz bir gün olacak. Aşk hayatınızda duygusal olarak kafanız biraz karışık olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla ortak hareket edebilir ve keyfinizi yükseltebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında beraber alacağınız kararlar çok etkili olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma ortamınızın değişkenliği sizi zorluyor. Birden fazla konuyla uğraşmanız gerekebilir. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız size güç verecek.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aşk hayatınızda veya çocuğunuzu ilgilendiren konularda keyifle hareket edeceksiniz. İş alanlarınızda kafanız belli bir yere takılı olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle ilgili programlarda birden fazla seçeneğiniz var. Aile hayatınızda tembel tavırlar sergileyeceksiniz. Aşk hayatınızda alınganlıklardan kaçının.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; ciddi, güçlü, derin, becerikli ve sabırlı bir insansınız. Girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler, insanlarla ilgili işler dikkatinizi çekiyor. Bu sene kadersel temalar hayatınızda yer edebilir. Kendinizi akışa bırakın.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ