Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (13 Ağustos 2017)

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; cömert, akıllı, savurgan, para konularında becerikli bir insansınız. İyi niyet, anlayış ve sabır sizi yeniden toparlayacaktır. Karşı cins üzerindeki etkiniz çok kuvvetli. İyi para kazanma becerinizi hayırlı ve güzel işler için kullanmalısınız. Bu sene, sorumluluklarınızı bileceksiniz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda geriliyor. İş hayatınızda iletişim sorunlarına hazırlıklı olmalısınız. Önemli kararlardan sakının.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür aşk hayatınızdaki problemleri su üstüne çıkarabilir. Eski aşklar karşınıza gelebilir. Çocuğunuzla olan iletişiminizde sıkıntılar olabilir.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, ev ve aile alanlarınızda gerileyeceğinden, daha önceden konuşulmuş konuları ve olayları karşınıza çıkarabilir. Bu dönemde dikkatli adımlar atın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel konularda aksiliklere hazır olmalısınız. Merkür, iletişim kanallarınızdaki sıkıntıları karşınıza çıkarabilir. Önemli anlaşmalardan kaçının.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür para evinizde gerilemeye başlıyor. Alışverişlerinize dikkat edin, anlaşmalardan uzak durun. Eski meseleleri halletmek uygun bir dönem.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür kişisel evinizde gerilediğinden, hayatınızda önemli kararlardan ve anlaşmalardan kaçınmalısınız. Kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Geçmiş konular önem kazanacak ve bunları sorgulayacaksınız. Seyahat, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda birtakım aksilikler yaşanabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür’ün gerilemesiyle organizasyon işlerinizde ve grup içinde yanlış anlaşılmamaya dikkat edin. Eski arkadaşlarınızla iletişiminiz bu dönemde artabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür’ün kariyer alanınızda gerilemesiyle işlerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Önemli anlaşmalardan ve yeni başlangıçlardan uzak durmalısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür’ün gerilemesi seyahat, eğitim, ticaret, hukukla ilgili eski sıkıntıları karşınıza getirebilir. Bu alanda yeni adımlardan ay sonuna kadar kaçının.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür, ortaklaşa para konularında gerilemeye başlıyor. Bu tarihten sonra parasal konularda harekete geçmemekte son derece fayda var.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Karşı tarafı yanlış anlayabilir veya kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz, bu da birtakım sıkıntıları ortaya çıkarabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ