Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (21 Ağustos 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda hareketli günler ve hızlı gelişmeler sizi bulurken, çocuk konuları hızlanabilir. Sanatsal işler ve spor faaliyetleri önem kazanıyor.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması aile hayatınızda önemli değişimleri karşınıza getirebilir. Hayata esnek bakacağınız bu tutulmada değişimlerden zevk alabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulmasıyla beraber eğitim hayatınızda alacağınız kararlar çok önemli olacak. Yakın çevrenizdeki olaylara, farklı açılardan yaklaşmalısınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tam güneş tutulması maddi konuları hızlandırıyor. Güzel gelişmeler olabilir. Ne kadar esnek olursanız o kadar farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Plan ve projeler alanında yenilikçi olacaksınız. Yeni, farklı ve sürprizli her şey daha fazla ilginizi çekecek. İstediğiniz bir iş karşınıza gelebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutulma kontrolünüz dışında gelişecek olaylarla dolu olabilir. Riskli girişimler istenmeyen olayları karşınıza getirebilir ve bazı kayıplar oluşabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması, sosyal çevre konularınızı hızlandırabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizi etkileyebilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması kariyerinizde önemli adımları karşınıza getirecek. İş hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uydurabilir ve sürpriz bir terfi alabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması ticari işlerinizde yeni başlangıçları tetikleyebilir. Seyahat ve eğitim alanlarınızda da beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması ortak parasal konularda beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Partnerinizin parasal durumunda da önemli gelişmeler oluşacak.

        KOVAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulmasıyla özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler devreye girecek. Çok önemli kararlar bu tutulma esnasında karşınıza gelebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni konuları karşınıza getirebilir. Günlük hayatınızın ritminde önemli değişiklikler oluşabilir.

        Gazete Habertürk Magazin / Hande Kazanova

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ