Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (24 Ağustos 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün ortaya çıkan VenüsUranüs karesi nedeniyle ikili ilişkilerimizde koparıcı birtakım etkiler söz konusu olabilir. Tartış- malara son derece açık bir enerji içinde olacağız. Sabırsız ve anlayışsız bazı davranışlar nedeniyle partnerimizle, aile üyelerimizle ve çevremizde ilişki içinde olduğumuz insanlarla bazı zorluklar yaşamamak için olaylara pratik çözümlerle yaklaşalım.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmanız zor görünüyor. Aile büyüklerinize karşı anlayışsızlıklardan veya sabırsız etkilerden kaçınmalısınız. Maddi konularda tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizde veya iletişim halinde olacağınız insanlarla ilişkilerinizde tartışmalar söz konusu olabilir. Bilinçaltınızda olayları çok büyütmemeye çalışın. Özel hayatınızda sinirinizi sevdiğinizden çıkarmayın.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlardaki işlerinizde parasal sorunlara açık bir gün olabilir. İlişkilerinize dikkat etmeli, sabırsız tutumlardan kaçınmalısınız. Aile hayatınızda oldukça hareketli bir gün olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla tartışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Bu aralar her şeyi kendi kafanıza göre şekillendirmek isteyebilirsiniz, bu da karşı tarafı yorabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda, seyahatlerde ve daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Aynı zamanda partnerinize karşı anlayışsız olmamaya özen göstermelisiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde değişik ve farklı davranma isteğiniz partnerinizle sorunlara neden olabilir. Parasal konularda birbirinizi provoke etmemeye çalışın. İletişiminizde bugün biraz sakin olmalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda ve toplum içinde anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Siz ailenizle olmak, aile değerlerine bağlı olmak isterken, o kafasına buyruk davranabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, farklı hareket etme isteğiniz sizi zorlayacak. Seyahat ortamlarında, tatilde sabırsız ve hoşgörüsüz davranmamaya özen gösterin. Bazı konuşmalarda ikna olmakta zorlanabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi heyecanlandırsa da bütçenizi yorabilir. Aşk hayatınızda ısrarcı bir şekilde davranabilir ve bunun sonucunda ilişkinize zarar verebilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda ve ilişkilerinizde tartışma ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Var olan ilişkinizde bazı tansiyonlu durumların öne çıkması bugün kaçınılmaz olabilir. Israrcılık ve inattan kaçınmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde provoke olmaya açıksınız. Kolay sinirlenmeler ve tepki vermelere açık bir gün sizi bekliyor. İletişime dayalı işlerinizde dikkatli olmaya özen gösterin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızdaki harcamalar sizi zorlayabilir. Dış ortamlarda ve seyahatlerde kolay sinirlenmelere açıksınız. İliş- kinizde ortaya çıkacak sorunlara daha sakin ve anlayışla yaklaşın.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ