Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Özge Uzun: Geceler uzun olacak

        Bu gece Habertürk ekranında ‘Özge Uzun’la Uzun Geceler’ programına başlayacak olan Özge Uzun, eğlenceli bir programla takipçilerinin karşısına çıkacak Programda haberci kimliğini ortayakoyacak olan Uzun, “Ekran karşısındakiler izlerken kahkaha atabilir ama ben gülümsememle anılacağım” diyor.

        GAZETE HABERTÜRK-HT MAGAZİN-OYA DOĞAN

        Haber spikeri Özge Uzun perşembe, cumartesi ve pazar günleri Habertürk’te yayınlanacak ‘Özge Uzun’la Uzun Geceler’ programıyla ekranlara geri dönüyor. Ünlülerin ve haber bültenlerinin absürt kahramanlarının konuk olacağı programda hem haberci kimliğini hem de kadınca fikirlerini yansıtacağı için mutlu olduğunu söyleyen Uzun, “Umarım programım sevilir. Allah utandırmasın” dedi.

        SIRADAN OLMAYACAĞIM

        -Sizi haber spikeri olarak tanıdık ama bu gece karşımıza ‘Özge Uzun’la Uzun Geceler’ adlı bir şov programıyla çıkacaksınız. Bu kararı nasıl aldınız?

        Açıkçasımini etekle haber sunma olayından sonra teklifler almaya başladım. Ama cesaret edemedim. Son teklifi Habertürk’ten aldım ve tereddüt etmeden kabul ettim. Hem Kenan Tekdağ ’ın hemde Yiğit Bulut’un programa karşı yaklaşımları ve fikirleri “Tamda bunu yapmak istiyorum” dediğim şeydi.

        - Peki nasıl bir program olacak ‘Uzun Geceler’?

        Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bugün her format denenmiştir. Dolayısıyla televizyonculukta çığır açacak bir program yapacağımızı söyleyemem. Artık fark yaratma meselesi formatla değil, ekibin bakış açısıyla oluyor. Ben ve ekibimde kendi bakış açımızı ortaya koyacağımız bir program yapacağız.

        -Peki bu derin sohbetler ünlü konuklarlamı gerçekleşecek?

        Açıkçası toplam100 tane ünlü var ve bir süre sonra bu konuk konusunda kısır döngü yaşanıyor. O nedenle bu programda ünlü konukların yanı sıra, tanınmayan kişileri de ağırlayacağız. Taksim’de bir barda stand-up yapan

        ve belirli bir kitlesi olan kişiler, internette klip yapıp takip edilen isimler, haber bülteninde kullanamadığımız binlerce absürt durumun kahramanları da programımıza konuk olacak.

        - Haberci kimliğinizi bu programa yansıtacak mısınız?

        Sonuçta ben haberciyim ve bu, ister istemez programa yansıyacak. Ama nasıl sıradan bir haber spikeri değilsem, sıradan bir program sunucusu da olmayacağım. Fakat haberde hep ciddi olmak zorunluluğu vardı. Mesela saçlarımın arkasını kazıttırdım ama bunu haber sunarken kimse göremiyordu. Şimdi bunu yapıp, içimdeki eğlenceli kadını da insanlara göstereceğim.

        - Bol kahkahalı bir program izleyeceğiz galiba...

        Kahkaha atabilen biri değilim. Ama gülümsemeyi çok severim. Ekran karşısındaki seyirci programda kahkaha atabilir ama ben kahkahamla değil, gülümsememle anılacağım.

        KADINSAL YÖNÜMÜ YANSITACAĞIM

        - ‘Uzun Geceler’de kadınsılık ön planda mı olacak?

        Kadın olmayı, giyinmeyi, kendime bakmayı, aynaya baktığımda kendimdeki ışıltıyı görmeyi çok seviyorum. Haberde yansıtamadığım kadınsal yönlerimi ve fikirlerimi de çok rahat yansıtabileceğim.

        - Bu programla beraber dizi ve film teklifleri alabilirsiniz...

        Hiç düşünmedim bunu. Geçmişte konservatuvar sınavlarına hazırlanmıştım ama sınava giremedim. Tiyatro da yaptım. Doğaçlama yeteneğimi o günlerime borçluyum.

        KENDİME DE ÇOCUĞUMA DA ACIMIYORUM

        1.5 YIL önce sağlıklı bir bebek dünyaya getireceğinden emin bir şekilde

        doğuma giren Özge Uzun’un oğlu kalça çıkığı, parmakları yapışık, kalbinde sorun ve tüm vücudu kilitlenmiş olarak dünyaya geldi. Uzun, oğlu Dağhan’ın tedavisi için Ankara’da olduğunu ve dünyaya böyle bir çocuk getirdiği

        için çok mutlu olduğunu söylüyor: “Dağhan doğduğunda mosmordu ve

        hareket edemiyordu. Allah’ın bana bu konuda bir misyon verdiğini düşünüyorum. Kendime de çocuğuma da acımıyorum. Onun durumu benim

        için çok olağan. Lütfen kimse başına gelmesini beklemesin ve ebeveynleri de çocuklarına acıyarak bakmasın.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ