Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Neden kutuplara gittiğini daha iyi anlıyorum

        'SON KİTABIMI YAZIYORUM'

        Bodrum'da çoğu zaman denize açılan Kazım Kanat, yeni bir kitap daha yazmaya başladı. Kanat, Çanakkale Savaşı'nda kahramanlıkları dillere destan olan 57. Alayı ve aynı savaşta Yemen Çölleri'nde yaşananları belgesel bir anlatımla kaleme alıyor. "Bu kitap yazdığım son kitap olacak" diyen Kazım Kanat; "Herkesin, özellikle de gençlerimizin kahramanlıklarıyla dünyada destan olmuş atalarımızın bu ülkeyi ne fedakarlıklarla kurtardıklarını ayrıntılarıyla bilmesi lazım" diye konuşuyor. Teknesine Beşiktaş bayrağı diken Kanat, Beşiktaş'la ilgili her şeyi takip ediyor ve bundan sonra Bodrum'dan sadece Beşiktaş'ın ve milli takımın maçları ile TV programları için ayrılacağını söylüyor.

        Teknede yaşıyor

        "Meleğim" adlı teknesine arkadaşlarını toplayıp sık sık denize açılan Kazım Kanat, kalçasındaki kırığa rağmen en tecrübeli kaptanlara taş çıkartıyor. Kazım Kanat, akşam saatlerinde Bodrum Kalesi'ne karşı rakı içmenin, insanın ömrüne ömür kattığını savunuyor.

        "Artık hastane görmek istemiyorum"

        USTA gazeteci, "Balıkçı teknesinden bozma yelkenlimde yaşıyorum. Canım istediği zaman dilediğim yere gidiyorum. Akşam saatlerinde Bodrum Kalesi'ne karşı denizin üstünde rakı içmek inanılmaz bir keyif. Kanser illetiyle Bodrum'da mücadele edeceğim. Daha fazla yaşamak için hastane odasında aylar geçireceğime, Bodrum'da denizin üstünde daha kısa yaşarım ama istediğim gibi özgürce yaşarım" diyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ