Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Son Çılgın Türk hastanede

        Kentin Hacıseyit Mahallesi'nde kızları Meliha Işıkata ve Zekiye Telli ile birlikte oturan gazi Yakup Satar, 3 gün önce rahatsızlandı. Evinde doktor kontrolünde tutulan ve kalp ritminde düzensizlik tespit edilen Yakup Satar bugün tansiyonu da düşence hemen Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

        Hastanede yoğun bakıma alınan ve geçici kalp pili takılan Yakup Satar'ın sağlık durumunun ciddi olduğu söyleyen doktorlar gerekli tedaviye devam ettiklerini açıkladı.

        Hayatta kalan son İstiklal Savaşı gazisi olan Yakup Satar, Birinci Dünya Savaşı'nda Basra Cephesi'nde de savaşmıştı. 6 çocuğu ve 48 torunu olan Yakup Satar'ı, geçen nisan ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Haziran günü de milletvekili adayı olduğu Eskişehir'e seçim propagandası için gelen Maliye Bakanı Kemal Unatıkan ve Ahsen Unakıtan ziyaret etmişti.

        Emine ve Tayyip Erdoğan çiftiyle çekilen fotoğrafının AKP Seçim Bürosu'nda propaganda afişi olarak kullanımsaına Yakup Satar'ın ailesi, “Biz her partiye aynı mesafedeyiz” diyerek karşı çıkmıştı.

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ