Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ekonomik evlilik yemini

        Küçükçekmece'de, nikahsız yaşayan veya dünya evine yeni girecek 500 çift, ilginç ''gelin ve damat andı'' içerek hayatlarını birleştirdi. Küçükçekmece Belediyesince düzenlenen toplu nikah şöleni, Halkalı Ziraat Mektebi bahçesinde gerçekleştirildi. Nikah öncesi gelinlere ve damatlara 6'şarlı gruplar halinde yemin ettirildi.

        Gelinler, ''Kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, sürekli şikayet etmeyeceğime, her gün sana mükemmel sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya çalışacağıma, hayatım boyunca seni seveceğime söz veriyorum'', damatlar da ''Futbol maçlarını seni sıkacak derecede izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime, kayınvalidemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma, seni daima koruyup kollayacağıma ant içerim'' şeklinde yemin ettiler.

        Çiftlerin nikahını kıyan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ilçede çevre, sağlık ve spor projelerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde birçok projenin de hayata geçirildiğini söyledi.

        Bunlardan birinin de toplu nikahlar olduğunu kaydeden Yeniay, çiftlere mutluluklar diledi. Nikahları kıyılan her çifte, gelinlik ve damatlığın yanı sıra yatak odası takımı, televizyon, çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, elektrik süpürgesi, küçük ev aletleri, su ısıtıcısı, ütü, halı ve çekyat hediye edildi. Bazı çiftlerin çocuklarıyla katıldıkları şölen, Kıraç'ın verdiği konserle sona erdi.

        Nethaber

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ