Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Nazlıcan'ın 15 günü var

        İşadamı Halis Toprak’ın 5 bin TL nafaka ödeyerek Aslanlı Köşk’ten uzaklaştırılmasını istediği 18 yaşındaki eşi Nazlıcan Tagizade Toprak’a mahkeme 15 gün süre verdi

        İŞADAMI Halis Toprak (72) ile 18 Temmuz 2009’da evlendiği Nazlıcan Tagizade Toprak (18) arasındaki boşanma davasında sular durulmuyor. Geçen hafta İstanbul Sarıyer İcra Dairesi’ne başvuruda bulunarak mahkemenin bağladığı aylık 5 bin TL nafakayı yatıran Halis Toprak, genç eşinin de Aslanlı Köşk’ü tahliye etmesi talebinde bulundu. Ancak sonuçtan memnun kalmayan Nazlıcan Tagizade Toprak, önceki gün Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulunarak “süre uzatımı” talep etti.

        TALEBİ REDDEDİLDİ

        Köşkü hemen terk etmesinin mümkün olmadığını belirten Nazlıcan Tagizade Toprak, kendisine yeni bir hayat kurması için bağlanan 5 bin TL’lik nafakanın iki katına çıkarılmasını istedi. Nazlıcan Tagizade Toprak’a köşkü boşaltması için 15 günlük süre veren mahkeme, nafakanın 10 bin TL’ye yükseltilmesi talebini ise reddetti. Nazlıcan Tagizade Toprak, kendisine tebliğ ulaştıktan sonra 15 gün içerisinde köşkü tahliye etmediği takdirde, bu işlem polis zoruyla gerçekleştirilecek.

        Canan İSPİR / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ