Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kaybolan engelli genç bir hafta sonra sağ bulundu

        Bursa'da geçen hafta pazar günü ailesiyle birlikte gittiği piknik alanına yakın ormanda kaybolan 18 yaşındaki dilsiz ve sağır genç, İnegazi ve Üçpınar köyü arasındaki bölgede sağ olarak bulundu. Bitkin olduğu ve vücudunda ufak yaralar bulunduğu görülen genç, bölgeye gelen ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Bursa'da geçen pazar günü ailesiyle birlikte gittiği merkez Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa beldesindeki piknik alanında kaybolan 18 yaşındaki Cevdet Demirel, bugün saat 16.30 sıralarında İnegazi Köyü ve Üçpınar Köyü arasındaki bölgede sağ bir şekilde bulundu. Vücudunun bazı yerlerinde ufak yaralar olduğu öğrenilen engelli gencin bitkin ve yorğun olduğu gözlendi. Sivil savunma ekiplerinin ailesine haber vermesinin ardından olay yerine gelen anne Hanım Demirel ve baba Coşkun Demirel, çocuklarına sağ salim kavuşmanın sevincini yaşadı. Olay yerine patika yoldan gelen ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi yaptı. Genç, daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

        Piknik alanı çevresindeki 40 kilometrelik bölgeyi gece gündüz yaklaşık 120 personelle arayan ekipler, engelli çocuğun bulunmasının ardından büyük sevinç yaşadı. İl Savunma Müdürlüğü koordinasyonunda telsizle iletişimin sağlanabildiği bölgede engelli gence sağ salim kavuşan ekipler, uzun ve yorucu çalışmalarının ardından rahat bir nefes aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ