Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tren ile traktör çarpıştı: 4 ölü 10 yaralı

        Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, yolcu treninin hemzemin geçitte tarım işçilerini taşıyan traktöre çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2'si çocuk 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar Osmaniye Devlet Hastanesi?nde tedavi altına alınırken 4 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

        Toprakkale'den Adana istikametine gitmekte olan Aslan Coşkun idaresindeki yolcu treni, ilçe çıkışına geldiğinde o anda tren raylarından geçmekte olan ve tarım işçisi taşıyan 80 PS 520 plakalı traktöre çarptı.

        Çarpmanın etkisiyle traktördekiler yol kenarındaki tarlaya savrulurken adeta can pazarı yaşandı. Kazada Emine Acu (55) olay yerinde, Asiye Alaçam (25), Suna Kalın (14) ve Alperen Karcı (11) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 9 kişi ise Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

        Kaza haberini alan yaralı ve ölenlerin yakınları olay yeri ile devlet hastanesine akın etti. Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti. Başhekim Musa Ezici'den yaralılar hakkında bilgi alan Cerrah yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ