Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tecavüz ettiği kızı arkadaşlarına ikram etti

        Muğla'da 15 yaşındaki lise öğrencisi Ş.S., yaklaşık 3 ay önce sevgilisi Ö.K.'yı evine davet etti. Davet üzerine eve gelen Ö.K. kız arkadaşına zorla tecavüz etti. Daha sonra cep telefonuna genç kızın uygunsuz görüntülerini çeken Ö.K., olayı kimseye anlatmaması için çektiği görüntülerle tehdit etti.

        Olayın ardından 3 ay boyunca bir kaç kez genç kızla zorla ilişkiye giren Ö.K., elinde bulunan görüntüler ile genç kızı, erkek arkadaşları ile birlikte olmaya zorladı. 3 ay sonra Ş.S. yaşadığı olayı yakınlarına anlatınca gerçek ortaya çıktı ve genç kızın yakınları durumu polise bildirdi. İhbarın yapılmasının ardından Ş.S.'ye zorla tecavüz ettiği ve görüntülerini çektiği iddia edilen Ö.K. ile arkadaşı M.Ç. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca tecavüz olayına adı karıştığı öğrenilen, kent dışında bulunan ve içlerinden birisinin asker olduğu ileri sürülen 3 kişinin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

        Olayla ilgili olarak yakalanan 2 zanlı polis tarafından ifadelerinin alınmasının ardından hâkim karşısına çıkarılmak üzere mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlılardan genç kızın sevgilisi 18 yaşındaki Ö.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, arkadaşı M.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak çok yönlü başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ