Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Transatlantikte intihar teşebbüsü!

        Türkiye'nin İstanbul ile birlikte en önemli iki kruzaviyer limanından biri olan Kuşadası Limanı, ilginç bir intihar girişimine sahne oldu. Çıktığı Akdeniz turu kapsamında Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan Kuşadası'na gelen Avustralyalı bir yolcu, kardeşinin kanser olduğunu öğrenince filikaların bulunduğu tarafa geçerek intihar etmek istedi. Yolcu, gemi kaptanının bir saatlik uğraşı sonunda ikna ederek intihardan vazgeçirildi.

        Ahmet Emin HACISALİHOĞLU / KUŞADASI (AHT)

        Aydın'da saat 08.30 sıralarında Kuşadası limanına yanaşan Noordam isimli dev transatlantik ile Akdeniz turuna çıkan Avustralyalı Mary Meaney, ülkesinden aldığı kötü haberle yıkıldı. Kardeyinin pankreas kanseri olduğunu öğrenen Mary Meaney, filikaların bulunduğu kısma geçti ve korkuluklardan dışarı çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Gemi personelinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen gemi kaptanı, bir saat dil dökerek Meaney'i intihar etmekten vazgeçirdi.

        Kurtarılan Avustralyalı turist, yıkılmış ve sürekli ağlar vaziyette Özel Kuşadası Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede gözetim altına alınan Mary Meaney isimli turistin gördüğü psikiyatri tedavisinin ardından ülkesine gönderileceği öğrenilirken, İskenderiye'ye gitmek üzere Kuşadası'ndan ayrılan Noordam isimli geminin kaptanının Avustralya Konsolosluğu'na bilgi verdiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ