Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bir banka soygunu daha

        Esenyurt'ta bir banka şubesinin, geceyarısı kimliği belirsiz kar maskeli kişilerce soygun girişiminde bulunduğu bildirildi. Bankanın ikinci katındaki yan duvarından girdikleri ileri sürülen soyguncuların, içerideki ana kasaya ulaşamadıkları kaydedilirken, zanlıların hedeflerine ulaşıp ulaşmadıkları henüz açıklanmadı.

        Edinilen bilgilere göre, sabah saat 03.30 sıralarında Esenyurt''taki bir banka şubesine gelen kar maskeli kişi ya da kişilerin, güvenlik görevlisi bulunmayan şubeye ikinci katın yan duvarından giriş yaptı. Soygun girişimiyle bankada çalan alarm üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Duvardan giriş yapan soyguncuların, bankanın ATM'si ile ana kasasının bulunduğu bölüme ulaşmaya çalışan soyguncuların, binadaki alarmın çalması ile paniğe kapılarak olay yerinden kaçtıkları öğrenildi.

        Soygun girişimi sonrası bankaya gelen güvenlik güçleri, olay yerine emniyet şeridi çekerek detaylı incelemelerde bulundu. Bankanın güvenlik kameralarını inceleyen polis, soygun girişimini gerçekleştiren failler ile ilgili bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

        Son günlerde kentin her iki yakasında yer alan kuyumcu, banka şubesi ve PTT gibi kurum ve kuruluşlara yönelik soygun girişimlerinde artış gözleniyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ