Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kızını dövmesine engel oldu ama... VİDEO

        Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 47 yaşındaki baba Burhan O. evde otururken ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Nurşen O.'nun (13) okuldan eve geç geldiğini söyleyerek dövmek istedi. Ancak evde bulunan anne Hediye O, (42) eşinin kızlarını dövmesine razı olmayarak onu korumaya çalıştı. Öfkeli baba, kızını dövemeyince bu kez onu koruyan annesini dövmeye başladı. Çaresiz kadın eşinin darp etmesi sonucu yere düşerek bayıldı. Eşinin bayıldığını gören Burhan O. ise evden hızla uzaklaştı. Bu sırada evde bulunan Nurşen ve kardeşleri Rojin (11), Bilal, Müslüm ve Zeki ağlayarak dışarı kaçtı. Olayı fark eden komşuları Hediye O'yu kendinden geçmiş halde bulunca 112 Acil Servis'i ve polisi aradı.

        Bu arada, babası tarafından dövülmek istenen Nurşen ve kız kardeşi Rojin sokakta gözyaşlarına boğuldu. Mahalle sakinleri ve polis tarafından sakinleştirilmeye çalışılan çocuklar uzun süre teskin edilemedi.

        Sağlık ekipleri dayak yiyen kadına ilk müdahaleyi evde yaptı. Alnında şişlikler olduğu gözlenen kadın, daha sonra ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

        Hediye O'nun hayati tehlikisinin olmadığı darp nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler oluştuğu bildirildi.

        Hediye O'nun eşinden sürekli dayak yediği ve sık sık baba evine gittiği belirlendi. Hediye O. en son eşinin çocuklarına ve kendisine uyguladığı şiddetten bıkarak 5 çocuğunu alıp babasının evine gittiği, ancak eşinin 5 gün önce kayınbabasının yanına giderek özür dileyip eşini ve çocuklarına şiddet uygulamayacağı sözü vererek evine getirdiği belirlendi. Ancak 5 gün sonra Burhan O. yine çocuklarını ve eşini darp etti. Eşi hastanelik olurken kendisi de kaçarak kayıplara karıştı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ