Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Böyle şansızlık olur mu?"

        Ceyhan TORLAK / İZMİR (AHT)

        İzmir'in Bornova İlçesi'nde üniversite öğrencisi Burak Çaprazlı (19) bir arkadaşından ödünç aldığı otomobille aynı gün içinde 2 kez kaza yapınca isyan etti. Önceki gün sabah saatlerinde bir kamyonun arkadan çarpması sonucu otomobilde maddi hasar meydana gelirken, akşam saatlerinde ise Osmangazi'ye giderken yolun çökmesi sonucu oluşan çukura düşünce aracın sağ ön lastiği patladı, alt takımlarında hasar meydana geldi. Karakola giderek belediyeden şikayetçi olacağını söyleyen Çaprazlı, "Otomobili bir arkadaşımdan emanet almıştım. Sabah kamyon çarptı, akşam araçla çukura düştüm. Başıma gelmedik kalmadı. Böyle şansızlık mı olur?" diye konuştu.

        Kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında Bornova Fatih Caddesi numara 44 önünde meydana geldi. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisi Burak Çaprazlı (19), 35 NJE 46 plakalı otomobili bir arkadaşından ödünç aldı. Sabah bir kamyonun otomobile arkadan çarpması sonucu kaza geçiren ve kazayı yara almadan atlatan Çaprazlı akşam saatlerinde de Osmangazi'ye arkadaşını evine götürürken ikinci kaza şokunu yaşadı. Yolun çökmesi sonucu yaklaşık bir metre derinliğinde oluşan çukura kullandığı otomobille düşen Çaprazlı'nın aracının sağ ön lastiği patladı, alt takımlarında hasar oluştu.

        Durumu polise bildiren Çaprazlı, karakola giderek çukurdan dolayı belediyeden şikayetçi olacağını ifade etti. Aynı gün içinde emanet otomobille 2 kaza yaptığını belirten Çaprazlı, "Sabah bir kamyonun arkadan çarpması sonucu bir kaza yaşadım. Şans eseri kazayı yara almadan atlattım. Akşam saatlerinde de otomobil çukura düştü. Lastik patladı, aracın alt takımlarında hasar meydana geldi. Sabah aynı çukura başka bir araç düşmüş. Belediyeden hiçbir görevli gün boyunca bu çukuru kapatmaya gelmemiş. Çukura düşünce aracı zor toparladım. Kaldırıma çıkıyordum. Allahtan süratli değildim. Yoksa büyük bir kaza yaşanabilir, yaralanabilirdik" dedi.

        Yapılan alkol muayenesinde alkollü olmadığı anlaşılan Çaprazlı'nın ehliyetini yaklaşık 2 ay önce aldığı öğrenildi.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ