Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erdoğan'ın mitinginde olay!

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de Özay Gönlüm Meydanında düzenlediği mitingi sonrası bir cisimle başından yaralanan Muhammet ve Fatma Soysal çiftinin üç yaşındaki Bayram Yahya isimli çocuğun tedavisi Denizli Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Baba Muhammet Soysal, miting dağılırken bir patlama duyduklarını dile getirip, "Biz kanamayı görünce tedirgin olduk. Silah sesi değildi, az çok silahı askerden biliyorum. Patlama olduğu için korktuk evladım sonuçta." dedi.

        "KAN GÖRÜNCE TELAŞLANMIŞLAR!"

        Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Başbakan Erdoğan'ı Denizli'den uğurladıktan sonra İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş'la birlikte hastaneye gelerekçocuğun sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Erkmen, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımız dağılım sırasında bir ses duyduklarını ve çocuğun ağlamaya çalıştığını söylüyor. Kan görünce telaşlanmışlar. Buraya getiriyorlar, buradaki doktor arkadaşlarımız bir kesik çizik olarak doktor bunu teşhis koymuş. İnceleniyor, bir ses duyulmuş. Ne olduğu neden kaynaklandığı bakılacak. Şunu biz çok rahatlıkla söyleyebiliriz; çocuğumuzun giymiş olduğu örme var başında buna bakıldığı zaman orada delik bir şey görünmüyor." dedi.

        "ARABADAKİ DELİKLER KURŞUN DELİĞİ!"

        Her ihtimale karşı başındaki örme giysiyi laboratuara göndereceklerini ifade eden Erkmen, "Arabadaki delikler kurşun deliği olduğunu tahmin etmiyoruz. Yıpranmadan dolayı önceden olmuş olabilir. Gerekli müdahale yapılmış değil, buna silahlı yaralama demek yanlış." diye konuştu.

        "PATLAMA OLDUĞU İÇİN KORKTUK"

        Bir iş yerinde çaycılık yaparak geçimini sağlayan baba Muhammet Soysal ise miting dağılırken bir patlama duyduklarını, ardından korktuklarını dile getirerek, "Bir patlama sonucunda çocuğun başında kanamayı görünce tedirgin olduk. Ondan koştuk geldik, silah sesi değildi, az çok silahı askerden biliyorum. Patlama olduğu için korktuk, evladım sonuçta." ifadelerini kullandı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ