Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da kar maskeli soygun girişimi!

        Bayrampaşa'da kar maskeli 4 kişi, bir kuyumcuyu soymaya çalıştı. Yabancı plakalı çalıntı lüks ciple soygun yapmaya çalışan şahıslardan biri yakalandı. Polis, kaçan 3 şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

        Olay, Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi üzerinde, saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, W 33929 Y Avusturya plakalı lüks ciple Ali Fuat Başgil Caddesi 35/A'da bulunan 'Vedat Kuyumculuk'a gelen kar maskeli 4 kişi, işyerinin kepenklerini kırarak soymaya çalıştı. Olayı fark eden sivil polis ekipleri, telsizden anons geçerek resmi ekiplerden destek istedi. Polisleri gören şahıslar cipe binerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada sivil ekipler caddeyi kapatarak şahısların bulunduğu cipin kaçmasını engelledi. Polis aracına çarpan cipteki bir kişi ekiplerce kıskıvrak yakalandı. Diğer 3 şahıs ise yaya olarak olay yerinden kaçmayı başardı. Resmi ve sivil ekipler çevre sokaklarda uzun süre kaçan şahısları aradı. Polisin bütün aramasına rağmen 3 zanlı izlerini kaybettirmeyi başardı.

        Olay yeri inceleme ekipleri, kuyumcuda detaylı delil araştırması yaptı. Şahısların olayda kullandığı cipte de inceleme yapan polis, kar maskeleri buldu. İşyeri sahibi Vedat Karabulut, "Kepengi açmışlar. Ancak kasada herhangi bir zorlama izi yok. Herhangi birşey de çalınmamış" şeklinde konuştu.

        Gözaltına alınan zanlının, Yıldırım Polis Merkezi Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne teslim edileceği belirtildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ