Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Katil zanlısı hastanede yakalandı

        Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, yol kenarında vücuduna isabet eden 4 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan kadının katil zanlısı olduğu iddia edilen eski eşi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözaltına alındı.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün Maşukiye Soğuksu Mahallesi'nde köprü girişinde İlknur Büyükyazıcı'nın tabancayla vurulup öldürülmesi olayıyla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, kadının, eski eşi Kenan A. tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı.

        İstanbul'daki birçok adrese düzenlenen operasyonlarda zanlıyı bulamayan ekipler, zanlının daha önce şizofreni tedavisi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde olabileceği ihtimalini değerlendirerek söz konusu hastaneye gitti.

        Hastanede tedavi gördüğü belirlenen zanlı, gözaltına alındı. Cinayette kullanıldığı öne sürülen tabanca da başka bir yerde ele geçirildi. Kenan A, ifadesi alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

        Bu arada zanlının, cinayeti işledikten sonra geldiği Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde, ilaçlarını kaybettiğini ve tedavi olmak istediğini görevlilere söyleyerek hastaneye yatırıldığı öğrenildi.

        Öte yandan Kenan A'nın İstanbul'daki bir lisede fizik öğretmeni olarak çalıştığı ve psikolojik sorunları bulunduğu gerekçesiyle malulen emekliye ayrıldığı da bildirildi.

        Maşukiye Soğuksu Mahallesi köprü girişinde, üzerinde kimlik belgesi çıkmayan bir kadın, vücuduna isabet eden 4 kurşunla ölü halde bulunmuş, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kadının kimliğini belirleyen ekipler, katil zanlısının, kadının şizofreni hastası olan eski eşi Kenan A, olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlatmıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ