Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İmam olan eşinin cinsel organını kesti!

        Bülent CİVANOĞLU / Uğur USLUBAŞ (AHT)

        Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Gölbaşı Köyü'nde imamlık yapan O. K. (42), karısının bıçaklı saldırısına uğradı. Üç çocuk annesi S. K. (38), kendisini aldattığından şüphelendiği kocasının cinsel organını uykudayken kesti. İmam K., Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alınırken, cinsel organının dikildiği ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Öfkeli eş S. K., çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldı. S. K.'nın bir kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla üç gün önce eşiyle tartıştığı, olay gecesi de gizlice kontrol ettiği cep telefonunda meçhul bir kadından gelen aşk içerikli mesajlar bulduğu için olayı gerçekleştirdiğini söylediği iddia edildi.

        "UYKUDA OLAN EŞİNİN ŞORTUNU İNDİRDİ VE..."

        Olay, geçtiğimiz gün Kestel ilçesinde yaşandı. Alınan bilgiye göre yaklaşık bir yıldır ilçeye bağlı Gölbaşı köyünde imamlık yapan üç çocuk babası O. K. (42) ile eşi S. K. arasında şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığından şüphelenen S. K., önceki gece mutfaktan aldığı bıçakla uyuyan kocasının şortunu indirerek, cinsel organını kesti. Kanlar içinde kalan ve büyük bir acıyla yataktan fırlayan O. K., çığlıklarını duyan komşularının da yardımıyla Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

        KOPAN CİNSEL ORGAN YERİNE DİKİLDİ!

        İmam K.'nın kopmak üzere olan organı, cerrahi kliniğinde dikildi. O. K.'nın durumunun iyi olduğu ancak cinsel organının işlevini yitirip yitirmediğinin henüz belli olmadığı öğrenildi. Öte yandan gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan S. K. da tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

        OLAYIN DUYULMAMASI İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERDİLER AMA...

        S. K.'nın bir kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla üç gün önce eşiyle tartıştığı, olay gecesi de gizlice kontrol ettiği cep telefonunda meçhul bir kadından gelen aşk içerikli mesajlar bulduğu için olayı gerçekleştirdiğini söylediği iddia edildi. İmam K.'nın 6 aydan beri sağlık sorunlarını gerekçe göstererek rapor aldığı ve imam olarak görevli olduğu köye gitmediği öğrenildi. Öte yandan yetkililer ve imamın yakın çevresinin olayın gizli tutulması için büyük çaba gösterdiği dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ