Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yasak aşk cinayeti

        CAN HACIOĞLU / ESKİŞEHİR (AHT)

        Eskişehir'in Alpu ilçesine bağlı Gökçeoğlu köyünde 43 yaşındaki Veysel A., eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 70 yaşındaki köy bekçisi Hasan Geren'i boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından cesedi otomobille götürdüğü ormanlık alana atan zanlı, eşi ve 14 yaşındaki oğlu gözaltına alındı.

        Alpu'ya bağlı Gökçeoğlu köyünde Veysel A., eşi Emine A. (40) ile ilişkisi olduğu iddiasıyla köy bekçisi Hasan Geren'in yalnız yaşadığı evine gitti. Veysel A., burada çıkan tartışmada Geren'i dövdükten sonra boğazını keserek öldürdü. Zanlı, daha sonra otomobile yüklediği yaşlı adamın cesedini Eskişehir- Sarıcakaya Karayolu'nun 30. kilometresinde ormanlık alana attı.

        Yakınlarının Hasan Geren'in evine gittiklerinde yerde kan izlerine rastlaması üzerine olay jandarmaya bildirildi. Jandarma ekipleri Hasan Geren ile ilişkisi olduğu öne sürülen evli ve 1 çocuk babası Emine A.'nın Eskişehir Emek Mahallesi'ndeki evine gittiler. Emine A. ile eşi Veysel A. ve 14 yaşındaki oğulları M.A. 'yı gözaltına aldı. Veysel A. 'nın ifadesi doğrultusunda köy bekçisi Hasan Geren'in cesedi Sarıcakaya yolundaki ormanlık alanda çıplak halde bulundu. Ceset, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ