Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Eşinin boğazını kesti!

        Mersin'de cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen bir kişi, dini nikahla yaşadığı eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. 8 aylık bebeği alarak kaçan şüpheli koca Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Tarsus'ta yakalandı.

        Olay Toroslar İlçesi Hallkent Mahallesi 2976 Ada Emre Apartmanının zemin katında meydana geldi.

        Alınan bilgiye göre, adam yaralama suçu nedeniyle cezaevinden 20 gün önce çıktığı öğrenilen Rasim Y. (38), 2 yıl önce kaçarak evlendiği ancak cezaevinde iken kendisini aldattığından şüphelendiği imam nikahlı eşi Zahide Goncagül (19) ile gece geç saatlerde tartıştı. Rasim Y., tartışma sonrası eşini çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

        Cinayet sonrası Rasim Y., 8 aylık olduğu öğrenilen kızı Gülseren'i bebek arabası ile birlikte alarak ticari taksi ile Tarsus'a kaçtı. Evdeki bağırma sesleri üzerine bir kadının haber vermesi ile olay yerine gelen polisler, kadının kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemede vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğü anlaşılan kadının cesedi otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Olay sonrası katil zanlısı eşin Tarsus ilçesine kaçtığını belirleyen polis ekipleri yaptıkları bir operasyonla yakaladıkları Rasim Y.'yi Mersin'e getirdi. Gazetecilerin görüntü almasına istemeyen Rasim Y. sağlık raporu için getirildiği hastanede soruları cevapsız bıraktı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ