Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Genç kadın zor kurtuldu!

        Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

        Adana'da, hükümlü bulunduğu cezaevinden bayram izni alan Fatma Orman (30), boşanmak istediği eşi Mehmet Orman (35) tarafından bıçaklanarak öldürülmek istendi. Genç kadın yaralı haliyle eşinden kaçıp bir tıp merkezine sığındı. Polis, eşini öldürmek isteyen Orman'ı arıyor.

        Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde yaşayan Fatma Orman bir süre önce bir kavgada yaralama olayına karıştı. Orman, aldığı hapis cezasının Yargıtay'ca onanması üzerine Sivas Cezaevi'ne gönderildi. Orman, Sivas Cezaevi'nden bayram nedeniyle bir günlüğüne izin alarak evine geldi. Eşinin cezaevinden eve geldiğini öğrenen Mehmet Orman, boşanmak isteyen karısını ikna etmek istedi. Mehmet Orman, isteğine karşı çıkan eşi Fatma Orman'ı tartışmanın büyümesi üzerine kolundan bıçakladı. Kaçmak isteyen Fatma Orman, eşi tarafından kalçasından da bıçaklandı. Fatma Orman, güçlükle evden çıkıp D-400 karayolunun karşı tarafındaki Yeşilevler Mahallesi'ndeki bir tıp merkezine sığındı. Burada ilk tedavisi yapılan kadın, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Fatma Orman'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken polis, zanlı Mehmet Orman'ı yakalamak için çalışma başlattı.

        Fatma Orman, geçinemediği eşi Mehmet Orman'dan boşanmak için cezaevi yönetiminden bayram izni alıp Adana'ya geldi. İddiaya göre, eşi Fatma'nın kendisinden boşanacağını öğrenen Mehmet Orman, eşinin kaldığı eve gitti. Kendisinden boşanmamasını istedi, aksi taktirde kendisini öldüreceği tehdidinde bulundu. Eşinin boşanmakta kararlı olduğunu söylemesi üzerine öfkelenen Orman, mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı.

        'EŞİM BENİ ÖLDÜRÜYOR'

        Sağ elinden aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Fatma Orman, ?Yardım edin eşim beni öldürecek" diye bağırarak kaçmaya başladı. Peşinden yetişen Orman, eşini kalçasından da bıçaklayarak yaraladı. Fatma Orman yaralı haliyle evden çıkmayı başarıp sokakta koşarak yakınlardaki bir tıp merkezine sığındı. Öfkeli koca Orman ise kaçtı.

        POLİS ÖFKELİ KOCAYI ARIYOR

        Tıp merkezi görevlileri polisi arayarak durumu bildirdi. İlk tedavisi tıp merkezinde yapılan Fatma Orman daha sonra Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Orman'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kaçan eşi Mehmet Orman ise polis tarafından aranıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ