Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tunceli'de 2 şehit!

        Tunceli'nin Geyiksuyu köyü kırsalında operasyona çıkan askeri tim, terör örgütü PKK'nın saldırısına uğradı. Kalabalık bir grupla yaşanan çatışmada bir teğmen ve bir uzman çavuş şehit oldu.

        TUNCELİ (AHT)

        Geyiksuyu Jandarma Komando Taburu'na bağlı askeri tim, akşam 19.30 sıralarında kalabalık bir PKK'lı grubun saldırısına uğradı. PKK'lıların uzun namlulu silahlarla ateş açtığı saldırıda, bir teğmen ve bir uzman çavuş şehit oldu. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye birlik sevk edildi. Kobra tipi helikopterlerin de operasyona çıktığı bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.

        ŞEHİT ACISI YOZGAT VE KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

        Tunceli'de, teröristlerce açılan ateş sonucunda şehit olan askerlerden Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu'nun Yozgat'taki baba ocağına acı haber ulaşınca, anne ve babası fenalık geçirdi.

        28 yaşındaki Şehit Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu'nun Afyon Kocatepe Üniversitesinden mezun olduğu, vatani görevini Tunceli Geyiksu'da yaptığı, iki kız kardeşi olduğu öğrenildi.

        Şehit Uzman Çavuş Erciyes’in Kayseri'deki ailesine acı haberi valilik görevlileriyle garzinonda görevli askerler birlikte verdi. Şehit Uzman Çavuş Bekir Erciyes’in (27) evli, eşinin de 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ