Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam TEM Otoyolu'nda kaza

        Gökhan KARABULUT / KOCAELİ (AHT)

        TEM Otoyolu'nun Kocaeli Kartepe Tepetarla mevkisinde motorin yüklü tankerin, TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada tanker sürücüsü öldü.

        İzmit'ten Sakarya'ya giden Murat Gökdere'nin kullandığı 16 KP 564 plakalı motorin yüklü tanker, Coşkun Yıldırım yönetimindeki 06 DH 8478 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada tanker sürücüsü Murat Gökdere araçta sıkıştı. İki saat süren kurtarma çalışmalarının ardından Gökdere sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye götürülmek istendi, ancak yolda yaşamını yitirdi. Kaza sırasında göğüs kafesinin kırıldığı ve iç organlarının parçalandığı öğrenilen talihsiz adamın cansız bedeni Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

        TIR sürücüsü Coşkun Yıldırım, "Seyir halindeyken yolun ortasında 42 plakalı bir otomobil duruyordu. Yanında birileri vardı. Yolun ortasında duruyordu, ne emniyet şeridine gitmiş, ne başka bir yere. Korna çaldım, selektör yaptım ancak otomobil hareket etmedi. Ben yavaşlayınca da arkadan gelen sürücü bana vurdu" dedi. Olayla ilgili kamyon sürücüsü gözaltına alınırken 42 plakalı otomobil sahibini arama çalışmaları devam ediyor. Evli ve üç çocuk babası olan Çorumda ikamet eden Murat Gökdere'nin cenazesi toprağa verilmek üzere Çorum'a gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ